דף הבית » האקדמיה הקולינרית » סדנאות בישול

סדנאות בישול

הכנת אוכל, מהווה בסיס נהדר למפגש חברתי, ערב גיבוש לעובדי חברה, אירוע משפחתי או כל אירוע אחר. הצוות המיומן של "לגעת באוכל ", בניצוחו של שף הבית שלנו, ערוך ושמח לרקוח לכם כל אירוע, לפי טעמכם האישי. הסדנאות הינן מעשיות, בהם לוקחים המשתתפים, בהכנת המעדנים ובסיום ההכנות נהנים מארוחה חגיגית מכל המטעמים שהוכנו במהלך הסדנה , בנוסף יקבל כל משתתף את מתכוני הסדנא.

סדנאות בישול

טחון בקלי קלות
מגלגלים ונהנים
מולקולרי לכל אחד
בסדנא המשתתפים יפתחו צוהר מרתק אל המטבח המולקולרי, אחד הפופולאריים והמסקרנים בשנים האחרונות העוסק במחקר על המרכיבים החברתיים, אומנותיים וטכניים של הגסטרונומיה ובא לשפר את אופן הכנת המזון כך שנדע באיזה טמפרטורה הכי טוב להכין את המתכון, והכי טעים.
מרקים ולחמים
מזג אוויר סגרירי או יום חורפי ,החיפוש אחר חום מגיע תמיד למקום הכי מחמם ומנחם ... כן זהו הלב – המטבח. ניחוחות נעימים בין סירים של מרק טעים, המכיל בתוכו את כל הטוב שבעולם לצד לחם נימוח עם מרקם משגע ....מה עוד צריך אדם. אוצר שלם בסדנא אחת: מרקים מיוחדים המשמשים כארוחה, לחמים נפלאים בקלי קלות, תוכלו להכין הכל בבית ולא יאמינו שאתם הכנתם.
משפדים בכיף
שיפודים הם פינגר פוד מנצח-אסטטיים,צבעוניים, מקשטים כל שולחן ומתאימים לאירוח,פיקניק ומנגל. אתם מוזמנים בשמחה להכיר טעמים ומנות חדשות ומעולות.
ניצני אביב
כבר מריחים את סוף החורף ותחילת האביב, בישלנו עבורכם סדנה שמביאה איתה את התחדשות הפריחה.
1 2 3 4