סדנאות בישול

דף הבית » הקונספט

הקונספט

לגעת באוכל – הרשת הקולינרית של ישראל
לגעת באוכל הינה רשת חנויות ואקדמיה קולינרית לבישול, אפיה ואירוח. שמנו לנו למטרה להוביל את התרבות הקולינרית בישראל.
לגעת באוכל מרכזת בתוכה את כל סל המוצרים והידע באמצעות חוויית קנייה ייחודית ועוצמתית.

לגעת באוכל הוקמה לפני כעשר שנים, חלוצת ענף ה – Hobby- chef, תוך שהיא מביאה את הבשורה אודות עולם קולינרי חדש. עם השנים סחפנו יותר ויותר קהלים: קהל רחב כמו גם קהל מקצועי והיום, לגעת באוכל מהווה חוד חנית בענף כשהשיח הקולינרי הפך להיות חלק משגרת חיינו.

לגעת באוכל- השותפים לדרך
רשת לגעת באוכל הינה בבעלותו של צביקה קרובי, מעמודי התווך של עולם הקולינריה בעשור האחרון ומנכ"ל איגוד השפים לשעבר. צביקה קרובי מוביל את הרשת תוך כדי אימוץ מגמות עולמיות ופורצות דרך בתחום. למפעל חייו שותפה מלאה כרמית קרובי ויחד גיבשו קונספט קמעונאי מצליח.
מנכ"ל הרשת: רוני ליש.


הרשת מונה חמישה סניפים קולינריים:
סניף לגעת באוכל בראשון לציון – הסניף הראשון והמטה של הרשת.
סניף לגעת באוכל בפתח תקווה – סניף כשר בקניון הגדול "אבנת".
סניף לגעת באוכל בחיפה- סניף כשר בגרנד קניון.
סניף לגעת באוכל באר שבע – סניף כשר בגרנד קניון.
סניף לגעת באוכל ברחובות – סניף כשר בקניון רחובות.

לגעת באוכל- סניפי קונספט קולינריים
סניפי הקונספט של לגעת באוכל פרוסים על שטחי ענק שבין 700-1000 מ"ר כל אחד, בעיצוב חלל ייחודי ומיתוג מעורר תיאבון עם תמהיל רב גוני הכולל: אלפי חומרי גלם, כלים, גאדג`טים, מתנות ועוד.
בכל סניף תוכלו להנות מ"כיכר השוק" ולספוג ריחות וטעמים העולים מדוכני תבלינים, חליטות, פירות יבשים ועוד. בנוסף, חגיגה צבעונית המעוררת את כל החושים, טעימות והדגמות לעיני הקהל במחלקות הקפה, הבשר, הגבינות, האפייה והכלים.
מחלקת הדגל שלנו הינה מחלקת חומרי גלם לאפייה המציעה את המבחר הגדול ביותר בתחום האפייה עם מגוון שוקולדים, אבקות, תמציות טעם איכותיות, בצק סוכר וקישוטים ייחודיים לעוגות, עוגיות ומאפים.

לגעת באוכל- המותגים המובילים בעולם הקולינרי
`לגעת באוכל` פיתחה מודל עסקי – ONE STOP SHOP - לפיו בחרנו את החברות המובילות בעולם הקולינרי כשותפות לדרך, מתוך כוונה להציע לכם סדנת בישול עם המותגים הטובים ביותר בתחום: מבחר גבינות, מבחר יינות , מחלקת קפה של אמיגו, מחלקת כלים עם תצוגה רחבה של חברות מובילות כגון: מילניום, ארקוס, food appeal, laguiole, קנווד, מכסף ועוד.

לגעת באוכל- האקדמיה הקולינרית
`לגעת באוכל` מפעילה אקדמיה קולינרית הכוללת בתי ספר לבישול ואפייה, סדנאות בישול קצרות,קייטרינג, השתלמויות ,קורסים ארוכי טווח ולימודי תעודה בכל תחומי הבישול, הקונדיטוריה והאירוח.
מסגרת האקדמיה נותנת מענה לעושים את צעדיהם הראשונים במטבח כמו גם לבשלנים מנוסים ולאלו המבקשים לערוך אירועים פרטיים, (ערבי גיבוש בחברות, מסיבות יום הולדת, מסיבות רווקים/ות ועוד), ולאלו הרוצים להפוך את עולם הקולינריה למקצוע.
בכל סניף עוצב שטח לאקדמיה הקולינרית הפותחת את מבקריה לעולם של ידע מרתק באמצעות חוויית לימוד והתנסות עם נבחרת השפים והקונדיטורים של לגעת באוכל.

לגעת באוכל- חזון הפצת התרבות הקולינרית
מטרת רשת לגעת באוכל להפיץ את התרבות הקולינרית לקהל רחב ככל הניתן, ולכן אנחנו מעמידים לרשות לקוחותינו סניפים כשרים, (סניף פ"ת רעננה וחיפה), לצד הסניפים הרגילים של הרשת.
כמו כן, אנו דוגלים באסטרטגיית התרחבות עם יעדים ברורים לפתוח בשנים הקרובות סניפים נוספים ברחבי הארץ תוך רצון להביא כלים מעשיים וחווייתיים מהעולם הקולינרי לכל בית בישראל בתחומי הבישול, האפייה והאירוח.