בריוש

דף הבית » מתכונים » בריוש
» בריוש

מרכיבים:
500 גרם קמח שטיבל 2 (קמח לחם)
50 גרם חלב
25 גרם שמרים
12 גרם מלח
60 גרם סוכר
6 ביצים
300 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות

אופן ההכנה:
1. ממיסים את השמרים בחלב .
2. מעבדים במיקסר עם וו לישה היטב את כל החומרים (חוץ מהחמאה), ולשים במשך 5 דקות.
3. מבליעים בהדרגה את החמאה, ומתפיחים.
4. רצוי לקרר ולעבוד עם הבצק ביום המחרת.
5. מחלקים לכדורים של 50 גרם , ומניחים בתבניות שקעים לבריוש.
6. מתפיחים ומורחים בביצה. מפזרים סוכר גבישי.
7. אופים ב- 180 מעלות כ- 12 דקות.
מברישים בסירופ סוכר ( 104 מעלות) ומצננים.

קרא עוד: סדנאות בישול