קוביות פאדג' שוקולד על מקל

דף הבית » מתכונים » קוביות פאדג' שוקולד על מקל
» קוביות פאדג' שוקולד על מקל

חומרים:
400 גר שוקולד מריר משובח
300 גר חלב מרוכז
כוס לקט אגוזים קצוצים(פיסטוקים,פקאן סיני,ברס
1 חבילת עוגיות אוראו קצוצות גס


אופן ההכנה:
מניחים את השוקולד והחלב המרוכז בסיר כפול (בן מארי) או מיקרוגל עד להמסת השוקולד.
מוסיפים את הפיצוחים ועוגיות ומערבבים.
מרפדים משטח בניר אפיה .
יוצקים את העיסה ומשטחים בעובי 1 ס"מ.
מקררים היטב עד לייצוב.
מוציאים וחותכים לריבועים.
ניתן לשפד על שיפודונים.