רביולי במילוי ארבע גבינות ברוטב שמנת וודקה ועגבניות

דף הבית » מתכונים » רביולי במילוי ארבע גבינות ברוטב שמנת וודקה ועגבניות
» רביולי במילוי ארבע גבינות ברוטב שמנת וודקה ועגבניות

חומרים:
מילוי לרביולי-
150 גר' פרמזן טחון
150 גר' ריקוטה
100 גר' גבינה מותכת
50 גר' מוצרלה מגורדת
מלח, פלפל, אגוז מוסקט


רוטב:
25 גר' חמאה
2 שיני שום פרוסים דק
1/4 כוס וודקה
2 עגבניות מקולפות מרוקנת מגרעינים ולב חתוך לקוביות
1 שמנת מתוקה
מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל המרכיבים מתבלים בפלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט.

מרדדים את הבצק לשכבה דקה ואחידה, חותכים לריבועים בגודל של 5על 5ס"מ. במרכז מחצית מהריבועים שמים כפית מתערובת המילוי, מעבירים בקצוות של הריבוע חלבון ומדביקים מעליו ריבוע נוסף, מהדקים בעדינות שלא יפתח מהצדדים.

מרתיחים מים עם מלח גס בסיר עמוק. כשהמים מבעבעים זורקים את הרביולי לדקה, עד שצפים בחזרה ומיד מוציאים עם מסננת, בעדינות שלא יתפרק ומעבירים למחבת עם הרוטב.


רוטב:
במחבת כבדה ממיסים חמאה ומוסיפים את השום מטגנים כדקה, מוסיפים את העגבניות ושוב מטגנים כדקה.
מוסיפים וודקה ומצמצמים, מוסיפים שמנת מתוקה מעבים מתבלים במלח,פלפל ואגוז מוסקט.