האקדמיה הקולינרית

דף הבית » האקדמיה הקולינרית

האקדמיה הקולינרית

 


כל הסיבות לגעת באוכל

 

רשת "לגעת באוכל", הינה רשת חנויות ואקדמיה קולינרית לבישול, אפיה ואירוח הקיימת מזה עשור שנים .
הרשת מרכזת בתוכה את כל סל המוצרים והידע באמצעות חוויית קנייה ייחודית ועוצמתית. 
עם השנים סחפנו יותר ויותר קהלים: קהל רחב כמו גם קהל מקצועי .
"לגעת באוכל", הוא בית ספר קולינארי – המעניק חוויה ייחודית לקבוצות ויחידים .
חלל הסדנא מאובזר במיטב הציוד הקיים בשוק ובחומרי גלם טריים ואיכותיים, כיאה לסטנדרטים של  "
לגעת באוכל".

הסדנא הינה דינאמית, פעילה וחווייתית,  בה הופכים  המשתתפים ל"שפים"  למספר  שעות.
העבודה בסדנא משלבת עבודת צוות בסביבה דינאמית לצד פעילות מגבשת ומהנה.
השפים אשר מעבירים את הסדנאות בעלי ניסיון וידע רב ומקצועי בתחומי הבישול והאפייה .

לגעת באוכל- 100% מעשי 
אנחנו מאמינים שכדי לרכוש כלים אמיתיים בבישול ואפייה יש ללמוד תוך כדי התנסות ולכן עובד הצוות הקולינרי לפי מודל לימודים המשלב לימוד תיאורטי ולימוד מעשי תוך אימוץ שיטות עבודה ייחודיות בטכנולוגיות העדכניות ביותר לאורך כל הדרך.

כיתות קטנות ואיכותיות 

כיתות הלימוד באקדמיה עד 20 משתתפים ומאפשרות לימוד בכיתות אינטימיות והדרכה אישית וצמודה מבכירי השפים והקונדיטורים בארץ. 


ערבי הווי וגיבוש קולינריים: 

מבנה האירוע

הסדנאות הן מעשיות ובעלות אופי חוויתי, מתקיימות במתכונת של אירוע סגור, מלוות בשתייה חמה  וקרה(מיץ תפוזים, לימונדה)  ויין משובח במהלך הארוחה .

הסדנא הינה דינאמית, פעילה וחווייתית,  בה הופכים  המשתתפים ל"שפים"  למספר  שעות.
העבודה בסדנא משלבת עבודת צוות בסביבה דינאמית לצד פעילות מגבשת ומהנה.
השפים אשר מעבירים את הסדנאות בעלי ניסיון וידע רב ומקצועי בתחומי הבישול והאפייה .

 הסדנאות כוללות:
התכנסות, קבלת פנים וכיבוד קל במהלך סדנא בשרית פוקאצ'ה ריחנית וממרחים
ובסדנא חלבית מגש עוגיות .
חלוקת מתכונים, סינר עבודה
.
הסבר של השף אודות חומרי הגלם, התפריט והמנות הנבחרות.
חלוקת המשתתפים לצוותים אשר יעבדו במקביל על הכנת המנות.
ארוחת סיום משותפת - במהלכה יאכלו המשתתפים ממבחר המנות שהוכנו על ידם

משך פעילות משוער: כ- 3 שעות.



 

 

סדנאות

עוף עם מעוף
עוף עם מעוף
העוף כיום מהווה כמוצר צריכה בסיסי בכל בית בישראל, הוא נמצא כמעט בכל יום בתפריטנו, אבל עד כמה התפרענו איתו? בסדנה זו תתנסו בשלל וריאציות בעבודה עם העוף ושילוביו עם מגוון מצרכים היוצרים יחד מטעמים נהדרים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 22/10/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת ילדים איטלקית לסיום החופש הגדול
סדנת ילדים איטלקית לסיום החופש הגדול
לגעת באוכל מזמינה את הילדים לסיים את החופש הגדול בכיף עם סדנה איטלקית חדשה טעימה וחוויתית!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 31/8/2015
נשארו: 10 מקומות
חגים מתוקים
חגים מתוקים
עם פתיחת השנה החדשה לגעת באוכל מזמינה אתכם ליצור, לחוות ולהנות בסדנה עשירה לשנה מתוקה!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 9/9/2015
נשארו: 10 מקומות
ארוחת חג
ארוחת חג
לקראת החגים לגעת באוכל מביאה לכם פתיחה מצויינת לשנה הכוללת מגוון טעמים וריחות שערבים לכל. בואו להשתתף בסדנה ובכך להפוך כל אירוח לבלתי נשכח!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 3/9/2015
נשארו: 10 מקומות
אירוח בסוכה בסגנון טבעוני עם שלל מתכונים לחג
אירוח בסוכה בסגנון טבעוני עם שלל מתכונים לחג
טבעונות זה כאן, והגישה הזו לחיים רק הולכת וגוברת. הטעמים הם רבים ושונים אך בעיקרם קשורים לאהבת הבריאות, החי והעולם בו אנו חיים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/10/2015
נשארו: 10 מקומות
בוקר של פטיסרי
בוקר של פטיסרי
סדנה חוויתית שבה לחשוף את הסודות בהכנת בצק רבוך ובהכנת עוגות בחושות. דלית מיצנמכר קונדיטורית הרשת מפנה את הזרקור לבצק הרבוך ומלמדת להכין פחזניות , אקלייר שוקט ופריז ברסט . כמו כן נלמד בשיעור דגשים בהכנת עוגות בחושות .... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 1/9/2015
נשארו: 10 מקומות
אפיה חגיגית
אפיה חגיגית
לכבוד הקיץ והאביב בואו לאפות איתנו עוגות מרשימות,עוגיות ועוד שלל דברים מתוקים ומרשימים. לא תאמינו שזה לא קנוי.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 2/9/2015
נשארו: 10 מקומות
שנהיה לראש ולא לזנב
שנהיה לראש ולא לזנב
מי אמר שחייבים להיות מומחים כדי לבשל דגים בבית? ממתכוני דגים פשוטים שכל אחד יכול להכין!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 2/9/2015
נשארו: 10 מקומות
הורים וילדים ללא גלוטן
הורים וילדים ללא גלוטן
בואו נחגוג במטבח עם ילדינו את החוויה האיטלקית תוך הכנה בכיף של סוגים שונים של פיצות, פוקאצ'ות, קלצונה ובראוניס איטלקי- הכל ללא גלוטן.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 24/9/2015
נשארו: 10 מקומות
תזונה נכונה גם בשנה החדשה
תזונה נכונה גם בשנה החדשה
עושים שינוי הלכה למעשה ויורדים במשקל גם השנה- על ידי סודות בריאותיים מעולמות התזונה. מה הסוד להמרת מתכונים אהובים ומשמינים למתכונים דלי סוכר, דלי שומן ועתירי אנרגיה שעדיין יהיו טעימים ומפנקים?... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 17/9/2015
נשארו: 10 מקומות
סודות הפיצה והפוקצ'ה
סודות הפיצה והפוקצ'ה
לגעת באוכל מזמינה אתכם להכנת פיצות ופוקצ'ות, בלי לחכות לשליח, בלי לשלם הון תועפות ועם הניחוח הנהדר שמתפשט בבית בזמן האפייה!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 31/8/2015
נשארו: 10 מקומות
הממולאים של עדי שוורץ
הממולאים של עדי שוורץ
לכל אחד יש ריח, טעם או מראה שמזכיר לו ילדות, מזכיר לו את הבית, מזכיר לו ימים אחרים… מזמינים אתכם לסדנה בה תלמדו להכין ממולאים כמו של אמא, סבתא או דודה, ולהשאר עם הזכרונות הנעימים בראש בעוד שהפה נשאר עם הטעמים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 10/9/2015
נשארו: 10 מקומות
שמרים מסביב לעולם
שמרים מסביב לעולם
לכל מדינה מאפה המאופיין לה, בואו ואפו איתנו בסדנה סובבת עולם וגלו טעמים וניחוחות עשירים ממבטחים שונים ומגוונים!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 9/10/2015
נשארו: 10 מקומות
אוכל רומני יהודי מבית אמא
אוכל רומני יהודי מבית אמא
המטבח הרומני משלב מספר השפעות תרבותיות, וניכר בו מיזוג התרבויות השונות שהשפיעו על תולדותיה של רומניה. המטבח הרומני מושפע בעיקר מן המטבח הבלקני והמטבח הטורקי, אולם קיימות בו גם השפעות רחוקות יותר, למשל מן המטבח הגרמני והמטבח ההונגרי.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 9/10/2015
נשארו: 10 מקומות
בשרית קייצית
בשרית קייצית
החום והלחות לא מנעו לאיתנו להביא לכם סדנת בשר חדשה למטבח, מזמינים אתכם ליצור ריחות וטעמים מושלמים בעזרת חלקי הבשר השונים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 9/10/2015
נשארו: 10 מקומות
סין סין תאילנד תאילנד
סין סין תאילנד תאילנד
סדנה מיוחדת המשלבת את נפלאות המטבח הסיני עם טעמיו המיוחדים של המטבח התאילנדי.לכל חובבי האוכל האסייאתי הסדנה הזאת במיוחד בשבילכם!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 9/10/2015
נשארו: 10 מקומות
חגיגית בשרים- ארץ המגף
חגיגית בשרים- ארץ המגף
איטליה תמיד מעלה בנו אסוציאציות חיוביות- השפה, היופי, הנופים! אבל מה עם האוכל? לגעת באוכל מזמינה אתכם להשתתף בסדנה ולהנות ממגוון מנות טעימות ועיצוביות מארץ האופנה!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 9/10/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת בצק סוכר
סדנת בצק סוכר
אין דבר מתוק יותר מלהפתיע את אהוביך הצעירים ביצירה מדהימה על עוגת יום ההולדת שלהם. העיניים שלהם נפערות, וחיוך ענק מתפשט על הפנים. עוגה שהיא אושר.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 20/9/2015
נשארו: 10 מקומות
סודות הבוכריים
סודות הבוכריים
הגיע הזמן לגלות את המטבח היפהפה הזה, שהוא מן שילוב מטורף בין מטבח פרסי ותורכי עם השפעות מהודו, רוסיה ואפילו סין. ארוחה גדושת תבלינים, מלאת טעמים ומשובצת בהפתעות נעימות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 20/9/2015
נשארו: 10 מקומות
תענוגות השוקולד
תענוגות השוקולד
שוקולד הוא ממתק העשוי מזרעים מותססים, קלויים וטחונים של עץ הקקאו הטרופי . השוקולד הוא שילוב של מוצקי קקאו וסוכר בשילוב מרכיבים נוספים . השוקולד מכיל אנדורפינים המשפיעים על המוח וגורמים להשראת תחושה טובה, אך חומרים אלה מתפרקים במערכת העיכול, והכמות שמגיעה אל המוח כאשר הקקאו נצרך באכילה היא זניחה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/10/2015
נשארו: 10 מקומות
חלון לים התיכון
חלון לים התיכון
שאומרים מטבח ים תיכוני מתכוונים למטבח שמח וצבעוני, מטבח שעושה כיף על הלב והנשמה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/10/2015
נשארו: 10 מקומות
דים סאם
דים סאם
פירוש המילה דים סאם מסינית - נגיעות קטנות בלב. למעשה הכנתם כרוכה בהרבה תשומת לב והקפדה. הכנת דים סאם זה רק למי שאוהב את העבודה. אין קיצורי דרך.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/9/2015
נשארו: 10 מקומות
האוכל של אמא
האוכל של אמא
אוכל של אמא,הוא אוכל שכולנו אוהבים, אוכל שבא עם הרבה אהבה וחום, ממלא,מספק ובעיקר טעים!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/9/2015
נשארו: 10 מקומות
איטלקי חלבי
איטלקי חלבי
האוכל האיטלקי מגוון במיוחד. עובדה זו נובעת מכך שלמעשה אין מטבח איטלקי אחד, אלא הוא מורכב מכל אחד מהמטבחים המחוזיים שלה. הסדנה החדשה מציעה זווית שונה מהמאכלים האיטלקיים שהכרתם. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/9/2015
נשארו: 10 מקומות
הורים וילדים מבשלים יחד לפתיחת החופש הגדול
הורים וילדים מבשלים יחד לפתיחת החופש הגדול
החופש הגדול הגיע ואנחנו מזמינים את ההורים והילדים לחוויה משותפת, חלבית, כיפית וטעימה ביום הראשון של החופש!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/9/2015
נשארו: 10 מקומות
קיץ מהסרטים מחזור שני
קיץ מהסרטים מחזור שני
נמשיך עם מסעות קסומים מסביב לעולם, נבשל מתכונים מיוחדים מתוך הסרטים. נטעם מאכלים מרחבי הגלובוס: אסיה, אמריקה וצפון אפריקה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/9/2015
נשארו: 10 מקומות
קיץ מהסרטים מחזור ראשון
קיץ מהסרטים מחזור ראשון
השפים הבוגרים יקיפו את העולם בעקבות קלאסיקות מהסרטים. נטייל בטוקיו, המשיך ל"מלך ואני" בתאילנד, נפגוש את "צ'רלי בממלכת השוקולד" ברומא נתאהב ולא נשכח גם לעצור במטבח הצרפתי עם "רטטוי".... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/9/2015
נשארו: 10 מקומות
קיץ מהאגדות מחזור שני
קיץ מהאגדות מחזור שני
המסע הקסום ממשיך לעולם של סיפורים ואגדות- סבא אליעזר והגזר, פינוקיו במסעו לארגנטינה כיפה אדומה ושלגיה יפגשו בגינה של סבא אליעזר, פינוקיו יצטרף ויחד כל החברים יטוסו לארגנטינה לפגוש את מרקו. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/9/2015
נשארו: 10 מקומות
קיץ מהאגדות מחזור ראשון
קיץ מהאגדות מחזור ראשון
בקיץ הקרוב כולם מוזמנים לפגוש את גיבורי הילדות, סיפורים וסרטים מתעוררים לחיים. השפים הצעירים מוזמנים למשתה הפלא של עליסה! ממעמקי הים באה בת הים הקטנה. בדרך פוגש החתול במגפיים את פיטר פן ואליהם מצטרפים עמי ותמי ממעמקי היער.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/9/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת בראנץ'
סדנת בראנץ'
בראנץ',הארוחה בין הבוקר לצהריים. משלבת בתוכה שלל מתכונים קלילים ונחמדים, מעולה לארוח של שבת בבוקר ושל סתם יום חול.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/9/2015
נשארו: 10 מקומות
אירוח בלבן
אירוח בלבן
סדנה קיצית ומקסימה, אספנו לכבודכם מבחר מתכונים לכל חגיגה,מפגש משפחתי וסתם לפינוק.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/9/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת סושי
סדנת סושי
הוא מאכל יפני המורכב מאורז מתובל בחומץ המשולב עם מרכיבים שונים כגון דג נא או מעושן, אצות מאכל וירקות. החל משלהי שנות ה60 החל הסושי לצבור פופולריות ברחבי העולם, בעיקר בזכות ההתאמות שנעשו בסגנון הכנת הסושי בקליפורניה שבארצות הברית . המצאת הקליפורניה רול והוספת האבוקדו לסושי היוותה פריצת דרך בהפיכת הסושי. אוסנת איתו בעלת מסעדת "טמפופו" בטיילת בבת ים מול הים באוירה ביתית. נשואה ליפני , חיה ביפן 10 שנים ומעבירה סדנאות סושי מזה עשור וחצי , סדנאות יפניות אוטנטיות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 15/10/2015
נשארו: 10 מקומות
תזונה בהנעה
תזונה בהנעה
בואי להתנסות הלכה למעשה בעקרונות משני חיים לתזונה בריאה, שני אחת ולתמיד את האופן בו את חושבת על אוכל, על הגוף שלך ותתקדמי בדרך בטוחה להרזייה! ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 15/10/2015
נשארו: 10 מקומות
הפנינג ללא גלוטן
הפנינג ללא גלוטן
כל מי שחווה את תהליכי האפיה ללא גלוטן יודע כי עד היום קשה לקבל תוצאות טובות במטבח- הבצק נדבק, העוגה לא טעימה והלחם בעייתי. הבעיה נפתרה מאז שקמח כרגיל ללא גלוטן המהפכני יצא לחנויות. הקמח עובד עם מתכונים רגילים, אין צורך בהתאמת נוזלים או זמני לישה- כי מהיום הכל כרגיל!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/9/2015
נשארו: 10 מקומות
מגשי עוגיות לאירועים
מגשי עוגיות לאירועים
גם אתם אוהבים את המגשים הצבעוניים והיפים של השמחות המרוקאיות? עוגיות בשלל צורות וטעמים נפלאים , בעבודת יד מקסימה , שיקשטו כל שולחן חגיגי. בואו ללמוד טכניקות מגוונות לעוגיות שכולנו אוהבים. לאירוח, לשמחות וליד כוס תה משובח בבית.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 3/9/2015
נשארו: 10 מקומות
בשרית צבעונית
בשרית צבעונית
סדנה צבעונית ומגוונת שמלאה בפירות, ירקות, ובשר מנות קלילות וקלות להכנה, מושלמות ליום אביב קליל ונחמד.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 3/9/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת בשר בשר ועוד קצת ...בשר
סדנת בשר בשר ועוד קצת ...בשר
השף יפרוס בפנינו את חלקי הבשר השונים וישתף אותנו בסודות מקצועיים כדי להגיע לתוצאות מקסימאליות עם הבשר.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/9/2015
נשארו: 10 מקומות
קיץ על המרפסת
קיץ על המרפסת
לקראת העונה החמה ביותר בשנה הכנו עבורכם סדנה קרירה וקלילה בואו להנות עם אלכוהול, פירות וכל מה שכיף בקיץ!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/9/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת חמוצים
סדנת חמוצים
רוצים לדעת איך להכין חמוצים בטעם של פעם עם טוויסט חדשני? הכנו לכם סדנה לימיי הקיץ החמים המתאימה לכל ארוחה, להוציא לאורחים או לאכול בעמידה...... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/9/2015
נשארו: 10 מקומות
בישול בריא
בישול בריא
בישול בריא יכול להיות גם אנין טעם עם קצת השקעה, בישול יכול להיות גם בריא וגם טעים. לגעת באוכל מזמינה אתכם ללמוד דרכים קלות להכין אוכל בריא וטעים ממש כמו במסעדות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/9/2015
נשארו: 10 מקומות
מועדון ארוחת הבוקר
מועדון ארוחת הבוקר
ארוחת בוקר נחשבת לארוחה הכי חשובה ביום. ופה יצרנו עבורכם את הארוחה הכי שווה ביום.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/9/2015
נשארו: 10 מקומות
טארטים וקישים
טארטים וקישים
טארט (Tart) הוא מאפה מתוק או מלוח שדומה לפאי, אבל שונה ממנו בכך שהחלק העליון פתוח ולא מכוסה בבצק. בסיס הטארט יכול להיות מבצק פריך או מבצק עלים . טארטים קטנים המוגשים כעוגות אישיות נקראים "טארטלטים". קיש (צרפתית: Quiche) הוא מאפה עגול פתוח, מלוח, המבוסס על ירקות או על גבינות, המורכב מתחתית בצק פריך, ועליה מלית מתערובת של ביצים, שמנת וירק, גבינות או פיסות בשר. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/9/2015
נשארו: 10 מקומות
זילוף למתקדמים
זילוף למתקדמים
לכל מי שכבר יודעת לזלף ורוצה לעלות שלב ולזלף עוגות מהחלומות, רינה ג'וי באה ללמד אתכן איך עושים את זה. בסדנה בעלת 3 מפגשים מהנים במיוחד.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/9/2015
נשארו: 10 מקומות
עוגות מושלגות
עוגות מושלגות
רגע לפני הדיאטה,הכנו לכם סדנה שכל כולה קצפות. בואו להכין עוגות של פעם טעם עם טוויסט חדשני, העוגות שכולנו אוהבים כי פשוט אין יותר טוב מקצפת ושוקולד!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 9/9/2015
נשארו: 10 מקומות
עוגיות מעוצבות
עוגיות מעוצבות
סדנה חדשה ומעוצבת במיוחד! בואו ללמוד לעצב עוגיות עם רויאל אייסינג ובצק סוכר,ליצור עוגיות מקושטות ומיוחדות.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 20/9/2015
נשארו: 10 מקומות
עוגיות מסביב לעולם
עוגיות מסביב לעולם
מי לא אוהב עוגיות?! ליד הקפה,לנשנוש וסתם למצב רוח טוב בואו לאפות איתנו עוגיות מגוונות מכל העולם.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 20/9/2015
נשארו: 10 מקומות
משפדים בכיף
משפדים בכיף
שיפודים הם פינגר פוד מנצח-אסטטיים,צבעוניים, מקשטים כל שולחן ומתאימים לאירוח,פיקניק ומנגל. אתם מוזמנים בשמחה להכיר טעמים ומנות חדשות ומעולות.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 17/9/2015
נשארו: 10 מקומות
בוקר פריך
בוקר פריך
סדנת אפיה על טהרת הבצק הפריך, מיסודות הפטיסרי של כל קונדיטור. בואו לאפות מגוון עוגות ועוגיות שימלאו לכם את הבית בריחות משגעים עם טעם לעוד.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 17/9/2015
נשארו: 10 מקומות
ארוחה משפחתית
ארוחה משפחתית
לגעת באוכל מזמינה אתכם לסדנה שכל כולה משפחתיות. בסדנא נכין מתכונים יחודיים ומאתגרים שקשורים בארוחת השבת: סלטים, קדרות, קינוחים כשרים, מנות צלי, מנות עוף ועוד. בדגש על מתכוני השבת האהובים על כולנו.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 17/9/2015
נשארו: 10 מקומות
ארוח חגיגי ישראלי
ארוח חגיגי ישראלי
שבועות מביא איתו ריחות של קיץ, של טעמים קלילים ושולחן חג חגיגי ועשיר. בסדנה מגוונת ומיוחדת לחג, תלמדו להכין מגוון מנות מעולות לארוח מנצח.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 17/9/2015
נשארו: 10 מקומות
מטבח ים תיכוני
מטבח ים תיכוני
בואו להכיר מחדש את המטבח של כולנו, סדנה חדשה המציעה מגוון של מאכלים ומתכונים המביאים את תרבויות הים התיכון לשולחן הישראלי שלנו.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 17/9/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת המבורגרים
סדנת המבורגרים
סדנה חדשה מבית לגעת באוכל, מיועדת לכל מי שאוהב המבורגרים, הכנו עבורכם סדנה שכל כולה המבורגרים מכל הסוגים.בואו לאכול ולהנות!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 17/9/2015
נשארו: 10 מקומות
טחון בקלי קלות
טחון בקלי קלות
לגעת באוכל מזמינה אתכם לבשל איתנו ארוחה מהחלומות של שיא הרושם בשיא הקלות. יצרנו עבורכם מתכונים טעימים ומרשימים, מושלמים לארוח ולפינוק המשפחה והחברים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/10/2015
נשארו: 10 מקומות
מגלגלים ונהנים
מגלגלים ונהנים
בואו לגלגל איתנו את הארוחה הבאה שלכם! מתכונים טעימים ומפתיעים מגולגלים ביחד לארוחה שתדהים את האורחים שלכם.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 21/9/2015
נשארו: 10 מקומות
ארוחה בסיר אחד
ארוחה בסיר אחד
ארוחה מושלמת בסיר אחד, סדנה עכשווית לארוחה משפחתית חמה ומפנקת. בואו לבשל ארוחה שלמה בקלי קלות!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 21/9/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת בשר דרום אמריקאית
סדנת בשר דרום אמריקאית
מי לא אוהב לצאת לחופשה? בואו לטעום קצת שמש,שמחה וקלילות, בסדנה שכל כולה דרום אמריקה. לגעת באוכל והשף פביאן רוזנפלד מזמינים אתכם לעלות שלב,ו לבוא לסדנה מלאת צבע,טעם וריחות משכרים. בסדנה נבשל וניצור את דרום אמריקה הקטנה אצלנו במטבח.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/9/2015
נשארו: 10 מקומות
איטליה בקטנה
איטליה בקטנה
טעמי האביב והקיץ שמגיעים אלינו לארוחה איטלקית, בטעמים חדשים ומסורתיים. הכנת פסטה עבודת יד,ריזוטו אמיתי ועוד שלל הפתעות..... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/9/2015
נשארו: 10 מקומות
ילדים מבשלים מנות של גדולים
ילדים מבשלים מנות של גדולים
שף הבית של לגעת באוכל מארח את הילדים ולומדים ביחד להכין מנות של גדולים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/9/2015
נשארו: 10 מקומות
MEET THE MEAT
MEET THE MEAT
סדנה חוויתית שמעביר אותה קצב הבית של לגעת באוכל בסדנא נכיר ונלמד מהו בשר טרי, מיושן. קניה נכונה של בשר ואיך שומרים בשר בבית. נחשף לנתחים מובחרים ונבשל יחדיו ארוחת מלכים מסביב לעולם אשר המשותף לכולם - בשר.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/9/2015
נשארו: 10 מקומות
זכרונות מעיראק- סדנת קובות
זכרונות מעיראק- סדנת קובות
קוּ‏בֶּ‏ה (ערבית: كُبَّة, תעתיק מדויק: כֻבַּה - משמעה "כדור") היא כינוי לכופתה ממולאת, מאכל נפוץ בעיראק, במזרח התיכון ובחלקים מהקווקז. הקובה יכולה להיות מבושלת או מטוגנת. המעטפת החיצונית שלה עשויה מבורגול עם סולת או קמח, אורז או תפוחי אדמה. המילוי מורכב לרוב מבשר בקר או כבש, מעורבב עם בצל ותבלינים (פלפל שחור, מלח וכו'). קובה מטוגנת נחשבת למאכל הלאומי בעיראק ובעיקר במוסול.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/9/2015
נשארו: 10 מקומות
ילדים והורים - ארוחה בשרית
ילדים והורים - ארוחה בשרית
ילדים והורים מוזמנים לבילוי זמן איכות משותף וליהנות מחוויה קולינארית כיפית . במהלך הסדנא השף יחשוף את עולם הבישול והאפיה תוך עבודה משותפת וכמו שאנחנו אוהבים להגיד "לגעת באוכל".... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/9/2015
נשארו: 10 מקומות
מי מפחד משמרים
מי מפחד משמרים
"לא תפח לי", "יצא לי קשה", "נשרף לי", אילו תירוצים שלא צריך לפחד מהם, נחשוף את סודות השמרים עם הקונדיטורית דלית מיצנמכר. בסדנא כל משתתף יצא עם מבחר מאפים שאותם נלמד בסדנא.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/9/2015
נשארו: 10 מקומות
 רגעים קטנים ומתוקים
רגעים קטנים ומתוקים
רגעים קטנים ומתוקים הינה סדנה יחודית אשר תפתח לכם צוהר קטן לעולם הקונדיטוריה . בעזרת טיפים וטכניקות קלאסיות וחדשניות תוכלו להפתיע את האנשים שאתם אוהבים במגוון קינוחים קטנים שהם פינוק. אז מי אמר לפנק לפנק לפנק ולא מצטרף אלינו לחוויה המתוקה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/9/2015
נשארו: 10 מקומות
אוכל רחוב אסייתי
אוכל רחוב אסייתי
בסדנת הבישול האסייתי תקבלו טעימה מהמטבחים הללו – נלמד מהן שיטות הבישול, שימוש בחומרי גלם ייחודיים בחלב קוקוס ולמון גראס. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/9/2015
נשארו: 10 מקומות
מטבח עונתי
מטבח עונתי
ישראלים אוהבים שוק, צבעוניות, לגעת ולחוש. בסדנא נכין שלל מתכונים אביביים וקלילים אך עדיין מאתגרים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/9/2015
נשארו: 10 מקומות
ליד הקפה
ליד הקפה
דלית מיצנמכר קונדיטורית הרשת מפנה את הזרקור לעוגיות כמו כן נלמד בשיעור דגשים בהכנת קאפקייקס מלוחים .... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/9/2015
נשארו: 10 מקומות
אירוח איטלקי
אירוח איטלקי
איטליה זה לא רק פסטה – המטבח האיטלקי פותח לנו צוהר רחב למחוזות השונים באיטליה ולטעמים שבכל חבל ארץ.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/9/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת זילופים למתחילים
סדנת זילופים למתחילים
קורס בן שלושה מפגשים בהם המשתתפים נחשפים לסודות הזילופים. נלמד כיצד להכין קרמים לציפוי, לעבוד עם שק זילוף ונכיר מגוון צנטרים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/10/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת לחמים חדשה
סדנת לחמים חדשה
היסטוריה קצרה של הלחם. שמרים – יחסי המרה, תנאים לתסיסה, מוות, הקפאה. מרכיבי החיטה. סוגי קמח נפוצים. הבצק – טמפ', השפעות מרכיבים שונים: מלח, סוכר, שמן, חלב, מים. חשיבות זמני התפחה – מה קורה בזמן התסיסה. מחמצת על רגל אחת. אפייה: מה קורה? טיפים לאפייה אופטימאלית בתנור ביתי. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/10/2015
נשארו: 10 מקומות
תחת שמי טוסקנה
תחת שמי טוסקנה
מכונת הפסטה יוצאת מהארון והופכת לכוכבת של כל ארוחה לחברים, משפחה או ארוחה רומנטית. בסדנא ניחשף לפשטות של המטבח האיטלקי שיודע להעריך מוצרים זמינים וטריים כגון: שמן זית, עגבניות, לימון ועוד.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 18/9/2015
נשארו: 10 מקומות
קינוחים בכוסות
קינוחים בכוסות
הגודל לא קובע, מגוון קינוחים קטנים ומקסימים שמסיימים כל ארוחה בטעם גדול וטוב. דלית מיצנמכר קונדיטורית הבית תחשוף את המשתתפים במגוון מתכונים שמרכיבים קינוחים בכוסות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 18/9/2015
נשארו: 10 מקומות
מתכוני שוקולד ממכרים
מתכוני שוקולד ממכרים
סדנא חד פעמית וייחודית, שמשלבת בין שוקולד למאפים. קינוחים טעימים רק משוקולד מתוק וטעים עם הפתעות בפנים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 10/9/2015
נשארו: 10 מקומות
מרקים ולחמים
מרקים ולחמים
מזג אוויר סגרירי או יום חורפי ,החיפוש אחר חום מגיע תמיד למקום הכי מחמם ומנחם ... כן זהו הלב – המטבח. ניחוחות נעימים בין סירים של מרק טעים, המכיל בתוכו את כל הטוב שבעולם לצד לחם נימוח עם מרקם משגע ....מה עוד צריך אדם. אוצר שלם בסדנא אחת: מרקים מיוחדים המשמשים כארוחה, לחמים נפלאים בקלי קלות, תוכלו להכין הכל בבית ולא יאמינו שאתם הכנתם. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/10/2015
נשארו: 10 מקומות
קורס בישול מתקדם
קורס בישול מתקדם
שיעור 1:קיבוץ גלויות- 2 מפגשים מאכלי עדות מנצחים- היכרות עם מגוון קובות , פירושקי ופירוגי, עלי בצל ממולאים, סיגר פסטייה, דושפרה, מפרום "סרמאלה" כרוב ממולא רומני. שיעור 2:בישול ביין והרצאת יינן - עולם היין נפרס לפנינו , נכין מהו תהליך הכנת יין מה הבדלים בין יין יבש לחצי יבש ונבשל מס מתכונים בשילוב עם יין שיעור 3:נקניקים ונקניקיות – הכנת נקניקיות ביתיות כגון: צ'וריסו, מהמטבח הספרדי , מרגז מהמטבח הצפון אפריקאי , נקניקיות איטלקיות עם שזרעי שומר שיעור 4: לחמים מתקדמים נלמד להכין לחמי מחמצת, בגטים, לחם אגוזים וחמוציות, לחם ללא לישה , מקלות גריסיני ועוד. שיעור 5: דים סאם ואידויי – פירוט מה שעושים בדים סאם שיעור 6+7:מטבח אסיאתי לעומק ביקור במטבח תאילנדי, הודי ואינדונזי הכרה לעומק של מגוון מטבחים מסקרן שמשתלט על העולם המערבי ומשפיע. נכין מגוון מנות קארי מהודי ועד תאילנדי, רול ויטנאמי,בקר צילון, פאף אטריות עם רצועות סינטה בתפוז וחצילים , כדורי בשר בציפוי פנינים ועוד. שיעור 8: שיעור בנית תפריט ומזווה- שיעור 9: מטבח בריא- הכנת לחמים ללא גלוטן, נכין מגוון מנות בריאות שיעור 10: שיעור מסיבת סיום- יום כייף משותף ביקור בשוק קניות ובישולים!!!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/10/2015
נשארו: 10 מקומות
קורס קונדיטוריה למתקדמים
קורס קונדיטוריה למתקדמים
פריכים מיוחדים – טארטים מיוחדים בשילוב בצקים וטכניקות חדישות פטנטים ורעיונות ייחודיים, המוציא לחם ומחמצת – נלמד על מחמצות ושיטות הכנת לחם מתקדמות, שיעור שמרים מתוק – בו נלמד על בצקי שמרים מיוחדים, עוגות שוקולד מיוחדות ומנצחות, עוגות ראווה חדשניות וקלאסיקות, קטנים והורסים – שיעור מקרונים ושקדים על כל גוונם, מליות ועוד הפתעות ונכין גם מעולם הממתקים כגון מרשמלו, מרמלדה, פאדג' וסוכריות מרציפן אמיתיות.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/10/2015
נשארו: 10 מקומות
"לה קוצ'ינה איטליאנה" -מטבח איטלקי כפרי (בשרי)
"לה קוצ'ינה איטליאנה" -מטבח איטלקי כפרי (בשרי)
המטבח האיטלקי הינו אחד מהמטבחים הפופולאריים בעולם. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 2/10/2015
נשארו: 10 מקומות
קורס יסודות הבישול בהנחיית השף עדי שוורץ
קורס יסודות הבישול בהנחיית השף עדי שוורץ
המשתתפים בקורס אומנות הבישול של "לגעת באוכל" ילמדו באופן מעשי ופרטני את עקרונות הבישול הקלאסי הקורס ישלב שיטות בישול קלאסיות וגם שיטות בישול מודרניות עם חומרי גלם איכותיים ומגוונים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 2/10/2015
נשארו: 10 מקומות
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס חוויתי ומעשי בן 2 מפגשים לעיצוב עוגות למתחילים בבצק סוכר. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 2/10/2015
נשארו: 10 מקומות
בשר ויין
בשר ויין
בסדנא נכיר את ארבעת הנתחים המופלאים בפרה ונלמד מהו בשר טרי,מהו בשר מיושן, קניית בשר ויועדו. נמשיך במבוא לתחום היין, איך מתאימים בין סוגי היינות השונים לסוגי מאכלים, בישול של בשר ויין. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 4/9/2015
נשארו: 10 מקומות
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
המשתתפים בקורס אומנות הפטיסרי של רשת "לגעת באוכל" יעברו קורס מעשי המקיף את נושאי הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית. המשתתפים ילמדו שיטות עבודה בסיסיות ומורכבות ויישמו אותן על חומרי גלם איכותיים בעולם הקונדיטוריה, תוך יצירת קינוחים מיוחדים. ב"לגעת באוכל" כל העבודה הינה פרטנית לקבוצות וכל קבוצה מכינה את כל המתכונים שנלמדים בשיעור.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/10/2015
נשארו: 10 מקומות