האקדמיה הקולינרית

דף הבית » האקדמיה הקולינרית

האקדמיה הקולינרית

 


כל הסיבות לגעת באוכל

 

רשת "לגעת באוכל", הינה רשת חנויות ואקדמיה קולינרית לבישול, אפיה ואירוח הקיימת מזה עשור שנים .
הרשת מרכזת בתוכה את כל סל המוצרים והידע באמצעות חוויית קנייה ייחודית ועוצמתית. 
עם השנים סחפנו יותר ויותר קהלים: קהל רחב כמו גם קהל מקצועי .
"לגעת באוכל", הוא בית ספר קולינארי – המעניק חוויה ייחודית לקבוצות ויחידים .
חלל הסדנא מאובזר במיטב הציוד הקיים בשוק ובחומרי גלם טריים ואיכותיים, כיאה לסטנדרטים של  "
לגעת באוכל".

הסדנא הינה דינאמית, פעילה וחווייתית,  בה הופכים  המשתתפים ל"שפים"  למספר  שעות.
העבודה בסדנא משלבת עבודת צוות בסביבה דינאמית לצד פעילות מגבשת ומהנה.
השפים אשר מעבירים את הסדנאות בעלי ניסיון וידע רב ומקצועי בתחומי הבישול והאפייה .

לגעת באוכל- 100% מעשי 
אנחנו מאמינים שכדי לרכוש כלים אמיתיים בבישול ואפייה יש ללמוד תוך כדי התנסות ולכן עובד הצוות הקולינרי לפי מודל לימודים המשלב לימוד תיאורטי ולימוד מעשי תוך אימוץ שיטות עבודה ייחודיות בטכנולוגיות העדכניות ביותר לאורך כל הדרך.

כיתות קטנות ואיכותיות 

כיתות הלימוד באקדמיה עד 20 משתתפים ומאפשרות לימוד בכיתות אינטימיות והדרכה אישית וצמודה מבכירי השפים והקונדיטורים בארץ. 


ערבי הווי וגיבוש קולינריים: 

מבנה האירוע

הסדנאות הן מעשיות ובעלות אופי חוויתי, מתקיימות במתכונת של אירוע סגור, מלוות בשתייה חמה  וקרה(מיץ תפוזים, לימונדה)  ויין משובח במהלך הארוחה .

הסדנא הינה דינאמית, פעילה וחווייתית,  בה הופכים  המשתתפים ל"שפים"  למספר  שעות.
העבודה בסדנא משלבת עבודת צוות בסביבה דינאמית לצד פעילות מגבשת ומהנה.
השפים אשר מעבירים את הסדנאות בעלי ניסיון וידע רב ומקצועי בתחומי הבישול והאפייה .

 הסדנאות כוללות:
התכנסות, קבלת פנים וכיבוד קל במהלך סדנא בשרית פוקאצ'ה ריחנית וממרחים
ובסדנא חלבית מגש עוגיות .
חלוקת מתכונים, סינר עבודה
.
הסבר של השף אודות חומרי הגלם, התפריט והמנות הנבחרות.
חלוקת המשתתפים לצוותים אשר יעבדו במקביל על הכנת המנות.
ארוחת סיום משותפת - במהלכה יאכלו המשתתפים ממבחר המנות שהוכנו על ידם

משך פעילות משוער: כ- 3 שעות.



 

 

סדנאות

MEET THE MEAT עם השף ברק קדמי
MEET THE MEAT עם השף ברק קדמי
סדנה חוויתית שמעביר אותה קצב הבית של לגעת באוכל ברק קדמי . בסדנא נכיר ונלמד מהו בשר טרי, מיושן. קניה נכונה של בשר ואיך שומרים בשר בבית. נחשף לנתחים מובחרים ונבשל יחדיו ארוחת מלכים מסביב לעולם אשר המשותף לכולם - בשר.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 5/12/2014
נשארו: 10 מקומות
ממולאים באהבה עם השף רון יוחננוב
ממולאים באהבה עם השף רון יוחננוב
סדנת ממולאים הכי אותנטית שיש, ממולאים זה בית. סיר של ממולאים ממלא אותנו בנחמה ובטחון. סדנה מעשית שבה נלמד להכין את מנות הממולאים הכי פופולריות ומוצלחות בישראל. כל השיטות, הפטנטים והטיפים להכנת ממולאים קסומים מכל המטבחים. שימלאו את המטבח שלכם בהמון אהבה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 5/12/2014
נשארו: 10 מקומות
הורים וילדים מבשלים ביחד מנות של גדולים עם השף פביאן רוזפלד
הורים וילדים מבשלים ביחד מנות של גדולים עם השף פביאן רוזפלד
השף פביאן יקח את ההורים והילדים למסע קסום בתוך המטבח ויאתגר את הילדים במתכונים חדשים לגדולים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/11/2014
נשארו: 10 מקומות
הורים וילדים סושי עם השף פביאן רוזנפלד
הורים וילדים סושי עם השף פביאן רוזנפלד
בואו לגלות את עולם הסושי. פעילות הורים וילדים בימי שבת. סדנת הורים וילדים זו משלבת זמן איכות עם הילדים ועם המטבח הקסום של הסושי.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 15/11/2014
נשארו: 10 מקומות
זורבה  ה יווני -  עם השף עדי שוורץ
זורבה ה יווני - עם השף עדי שוורץ
בואו להצטרף אלינו למסע קסום בין הטברנות של יוון נלגום אוזו ובצעד יווני נרקוד סירטקי. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 15/11/2014
נשארו: 10 מקומות
מרוקאית חגיגית עם השפית סמדי בומבה
מרוקאית חגיגית עם השפית סמדי בומבה
המטבח המרוקאי הינו מטבח אהוב ומגוון מאוד . מרוקו ממוקמת ביבשת אפריקה אבל מושפעת מאד ממדינות כמו איטליה, ספרד וצרפת. כך שהשפעות רבות חלו על המטבח המרוקאי במהלך השנים . המטבח המרוקאי עושה שימוש רב בתבלינים כמו כמון, כורכום, ג`ינג`ר, זעפרן, פטרוזיליה, קינמון ונענע. סמדי בומבה בוגרת "מאסטר שף" אחת המשתתפות הצבעוניות והזכורות , תבוא לבקר ותביא מהמאכלים הביתיים לרגל צאת ספרה החדש. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 24/12/2014
נשארו: 10 מקומות
בישול בריא עם עירית אורגניק
בישול בריא עם עירית אורגניק
הסדנאות של עירית מלוות בהומור ושלל טיפים ו"טוויסטים" מיוחדים שיהפכו כל תבשיל לחגיגה אחת גדולה . ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 24/11/2014
נשארו: 10 מקומות
 רגעים קטנים ומתוקים עם הקונדיטורית דלית מיצנמכר
רגעים קטנים ומתוקים עם הקונדיטורית דלית מיצנמכר
רגעים קטנים ומתוקים הינה סדנה יחודית אשר תפתח לכם צוהר קטן לעולם הקונדיטוריה . בעזרת טיפים וטכניקות קלאסיות וחדשניות תוכלו להפתיע את האנשים שאתם אוהבים במגוון קינוחים קטנים שהם פינוק. אז מי אמר לפנק לפנק לפנק ולא מצטרף אלינו לחוויה המתוקה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 4/12/2014
נשארו: 10 מקומות
מי מפחד משמרים
מי מפחד משמרים
"לא תפח לי", "יצא לי קשה", "נשרף לי", אילו תירוצים שלא צריך לפחד מהם, נחשוף את סודות השמרים עם הקונדיטורית דלית מיצנמכר. בסדנא כל משתתף יצא עם מבחר מאפים שאותם נלמד בסדנא.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 21/11/2014
נשארו: 10 מקומות
אוכל רחוב אסייתי עם השף  עדי שוורץ
אוכל רחוב אסייתי עם השף עדי שוורץ
בסדנת הבישול האסייתי תקבלו טעימה מהמטבחים הללו – נלמד מהן שיטות הבישול, שימוש בחומרי גלם ייחודיים בחלב קוקוס ולמון גראס. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 20/11/2014
נשארו: 10 מקומות
מטבח עונתי
מטבח עונתי
ישראלים אוהבים שוק, צבעוניות, לגעת ולחוש. בסדנא נכין שלל מתכונים קיציים וקלילים אך עדיין מאתגרים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 26/11/2014
נשארו: 10 מקומות
אירוח איטלקי
אירוח איטלקי
איטליה זה לא רק פסטה – המטבח האיטלקי פותח לנו צוהר רחב למחוזות השונים באיטליה ולטעמים שבכל חבל ארץ.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 13/11/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת בשר חדשה מבית לגעת באוכל
סדנת בשר חדשה מבית לגעת באוכל
סודות מקצועיים כדי להגיע לתוצאות מקסימאליות עם הבשר.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 21/11/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת לחמים חדשה
סדנת לחמים חדשה
אפייה: מה קורה? טיפים לאפייה אופטימאלית בתנור ביתי. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 10/11/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת זילופים למתחילים
סדנת זילופים למתחילים
קורס בן שלושה מפגשים בהם המשתתפים נחשפים לסודות הזילופים. נלמד כיצד להכין קרמים לציפוי, לעבוד עם שק זילוף ונכיר מגוון צנטרים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 1/12/2014
נשארו: 10 מקומות
דים סאם (נגיעות לבביות)
דים סאם (נגיעות לבביות)
נגיעות לבביות של כיסוני בצק הממולאים במגוון מליות מקופלים בצורה אמנותית המותאמת בכל אזור בסין.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 5/11/2014
נשארו: 10 מקומות
תחת שמי טוסקנה עם השפית  אלה חורי
תחת שמי טוסקנה עם השפית אלה חורי
מכונת הפסטה יוצאת מהארון והופכת לכוכבת של כל ארוחה לחברים, משפחה או ארוחה רומנטית. בסדנא ניחשף לפשטות של המטבח האיטלקי שיודע להעריך מוצרים זמינים וטריים כגון: שמן זית, עגבניות, לימון ועוד.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/11/2014
נשארו: 10 מקומות
ילדים והורים - מבשלים בכיף
ילדים והורים - מבשלים בכיף
הילדים שלכם אוהבים את המטבח? אפיה ובישול זה הכיף שלהם? לגעת באוכל מזמינה אתכם לבילוי יצירתי משותף, שהילדים שלכם לא ישכחו!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/11/2014
נשארו: 10 מקומות
מולקולרי לכל אחד
מולקולרי לכל אחד
בסדנא המשתתפים יפתחו צוהר מרתק אל המטבח המולקולרי, אחד הפופולאריים והמסקרנים בשנים האחרונות העוסק במחקר על המרכיבים החברתיים, אומנותיים וטכניים של הגסטרונומיה ובא לשפר את אופן הכנת המזון כך שנדע באיזה טמפרטורה הכי טוב להכין את המתכון, והכי טעים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 3/12/2014
נשארו: 10 מקומות
סודות הבוכריים
סודות הבוכריים
הגיע הזמן לגלות את המטבח היפהפה הזה, שהוא מן שילוב מטורף בין מטבח פרסי ותורכי עם השפעות מהודו, רוסיה ואפילו סין. ארוחה גדושת תבלינים, מלאת טעמים ומשובצת בהפתעות נעימות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 3/11/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת סושי
סדנת סושי
נלמד ונכין את המאכל העתיק והפופולארי ברחבי העולם-הסושי. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 20/11/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס יסודות הבישול בהנחיית השף עדי שוורץ
קורס יסודות הבישול בהנחיית השף עדי שוורץ
שיטות בישול קלאסיות וגם שיטות בישול מודרניות עם חומרי גלם איכותיים ומגוונים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 20/11/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס חוויתי ומעשי בן 2 מפגשים לעיצוב עוגות למתחילים בבצק סוכר. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 3/11/2014
נשארו: 10 מקומות
בשר ויין
בשר ויין
בסדנא נכיר את ארבעת הנתחים המופלאים בפרה ונלמד מהו בשר טרי,מהו בשר מיושן, קניית בשר ויועדו. נמשיך במבוא לתחום היין, איך מתאימים בין סוגי היינות השונים לסוגי מאכלים, בישול של בשר ויין. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/11/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
תאריך הקרוב: 8/12/2014
נשארו: 10 מקומות