האקדמיה הקולינרית

דף הבית » האקדמיה הקולינרית

האקדמיה הקולינרית

 


כל הסיבות לגעת באוכל

 

רשת "לגעת באוכל", הינה רשת חנויות ואקדמיה קולינרית לבישול, אפיה ואירוח הקיימת מזה עשור שנים .
הרשת מרכזת בתוכה את כל סל המוצרים והידע באמצעות חוויית קנייה ייחודית ועוצמתית. 
עם השנים סחפנו יותר ויותר קהלים: קהל רחב כמו גם קהל מקצועי .
"לגעת באוכל", הוא בית ספר קולינארי – המעניק חוויה ייחודית לקבוצות ויחידים .
חלל הסדנא מאובזר במיטב הציוד הקיים בשוק ובחומרי גלם טריים ואיכותיים, כיאה לסטנדרטים של  "
לגעת באוכל".

הסדנא הינה דינאמית, פעילה וחווייתית,  בה הופכים  המשתתפים ל"שפים"  למספר  שעות.
העבודה בסדנא משלבת עבודת צוות בסביבה דינאמית לצד פעילות מגבשת ומהנה.
השפים אשר מעבירים את הסדנאות בעלי ניסיון וידע רב ומקצועי בתחומי הבישול והאפייה .

לגעת באוכל- 100% מעשי 
אנחנו מאמינים שכדי לרכוש כלים אמיתיים בבישול ואפייה יש ללמוד תוך כדי התנסות ולכן עובד הצוות הקולינרי לפי מודל לימודים המשלב לימוד תיאורטי ולימוד מעשי תוך אימוץ שיטות עבודה ייחודיות בטכנולוגיות העדכניות ביותר לאורך כל הדרך.

כיתות קטנות ואיכותיות 

כיתות הלימוד באקדמיה עד 20 משתתפים ומאפשרות לימוד בכיתות אינטימיות והדרכה אישית וצמודה מבכירי השפים והקונדיטורים בארץ. 


ערבי הווי וגיבוש קולינריים: 

מבנה האירוע

הסדנאות הן מעשיות ובעלות אופי חוויתי, מתקיימות במתכונת של אירוע סגור, מלוות בשתייה חמה  וקרה(מיץ תפוזים, לימונדה)  ויין משובח במהלך הארוחה .

הסדנא הינה דינאמית, פעילה וחווייתית,  בה הופכים  המשתתפים ל"שפים"  למספר  שעות.
העבודה בסדנא משלבת עבודת צוות בסביבה דינאמית לצד פעילות מגבשת ומהנה.
השפים אשר מעבירים את הסדנאות בעלי ניסיון וידע רב ומקצועי בתחומי הבישול והאפייה .

 הסדנאות כוללות:
התכנסות, קבלת פנים וכיבוד קל במהלך סדנא בשרית פוקאצ'ה ריחנית וממרחים
ובסדנא חלבית מגש עוגיות .
חלוקת מתכונים, סינר עבודה
.
הסבר של השף אודות חומרי הגלם, התפריט והמנות הנבחרות.
חלוקת המשתתפים לצוותים אשר יעבדו במקביל על הכנת המנות.
ארוחת סיום משותפת - במהלכה יאכלו המשתתפים ממבחר המנות שהוכנו על ידם

משך פעילות משוער: כ- 3 שעות.



 

 

סדנאות

זילוף למתקדמים
זילוף למתקדמים
לכל מי שכבר יודעת לזלף ורוצה לעלות שלב ולזלף עוגות מהחלומות, רינה ג'וי באה ללמד אתכן איך עושים את זה. בסדנה בעלת 3 מפגשים מהנים במיוחד.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 18/6/2015
נשארו: 10 מקומות
האוכל של אמא
האוכל של אמא
אוכל של אמא,הוא אוכל שכולנו אוהבים, אוכל שבא עם הרבה אהבה וחום, ממלא,מספק ובעיקר טעים!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 23/6/2015
נשארו: 10 מקומות
עוגות מושלגות
עוגות מושלגות
רגע לפני הדיאטה,הכנו לכם סדנה שכל כולה קצפות. בואו להכין עוגות של פעם טעם עם טוויסט חדשני, העוגות שכולנו אוהבים כי פשוט אין יותר טוב מקצפת ושוקולד!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 12/5/2015
נשארו: 10 מקומות
עוגיות מעוצבות
עוגיות מעוצבות
סדנה חדשה ומעוצבת במיוחד! בואו ללמוד לעצב עוגיות עם רויאל אייסינג ובצק סוכר,ליצור עוגיות מקושטות ומיוחדות.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 5/5/2015
נשארו: 10 מקומות
עוגיות מסביב לעולם
עוגיות מסביב לעולם
מי לא אוהב עוגיות?! ליד הקפה,לנשנוש וסתם למצב רוח טוב בואו לאפות איתנו עוגיות מגוונות מכל העולם.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/4/2015
נשארו: 10 מקומות
בוקר פריך
בוקר פריך
סדנת אפיה על טהרת הבצק הפריך, מיסודות הפטיסרי של כל קונדיטור. בואו לאפות מגוון עוגות ועוגיות שימלאו לכם את הבית בריחות משגעים עם טעם לעוד.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 28/4/2015
נשארו: 10 מקומות
משפדים בכיף
משפדים בכיף
שיפודים הם פינגר פוד מנצח-אסטטיים,צבעוניים, מקשטים כל שולחן ומתאימים לאירוח,פיקניק ומנגל. אתם מוזמנים בשמחה להכיר טעמים ומנות חדשות ומעולות.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 19/4/2015
נשארו: 10 מקומות
ארוח חגיגי ישראלי
ארוח חגיגי ישראלי
שבועות מביא איתו ריחות של קיץ, של טעמים קלילים ושולחן חג חגיגי ועשיר. בסדנה מגוונת ומיוחדת לחג, תלמדו להכין מגוון מנות מעולות לארוח מנצח.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/4/2015
נשארו: 10 מקומות
מטבח ים תיכוני
מטבח ים תיכוני
בואו להכיר מחדש את המטבח של כולנו, סדנה חדשה המציעה מגוון של מאכלים ומתכונים המביאים את תרבויות הים התיכון לשולחן הישראלי שלנו.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/4/2015
נשארו: 10 מקומות
אפיה חגיגית לפסח!
אפיה חגיגית לפסח!
פסח בפתח ואנחנו פה להכין איתכם את הקינוח המושלם לליל הסדר. בואו לאפות איתנו עוגות מרשימות,עוגיות ועוד שלל דברים מתוקים ומרשימים. לא תרגישו שזה פסח.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/4/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת המבורגרים
סדנת המבורגרים
סדנה חדשה מבית לגעת באוכל, מיועדת לכל מי שאוהב המבורגרים, הכנו עבורכם סדנה שכל כולה המבורגרים מכל הסוגים.בואו לאכול ולהנות!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 27/3/2015
נשארו: 10 מקומות
ניצני אביב
ניצני אביב
כבר מריחים את סוף החורף ותחילת האביב, בישלנו עבורכם סדנה שמביאה איתה את התחדשות הפריחה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 6/5/2015
נשארו: 10 מקומות
טחון בקלי קלות
טחון בקלי קלות
תאריך הקרוב: 15/4/2015
נשארו: 10 מקומות
מגלגלים ונהנים
מגלגלים ונהנים
תאריך הקרוב: 28/5/2015
נשארו: 10 מקומות
שילובים מנצחים
שילובים מנצחים
בחירות 2015 חגיגיות בלגעת באוכל, יצרנו עבורכם מתכונים מיוחדים, במחיר מנצח עם שילובים מנצחים!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 21/5/2015
נשארו: 10 מקומות
ארוחה בסיר אחד
ארוחה בסיר אחד
ארוחה מושלמת בסיר אחד, סדנה עכשווית לארוחה משפחתית חמה ומפנקת. בואו לבשל ארוחה שלמה בקלי קלות!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 27/5/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת בראנץ'
סדנת בראנץ'
בראנץ',הארוחה בין הבוקר לצהריים. משלבת בתוכה שלל מתכונים קלילים ונחמדים, מעולה לארוח של שבת בבוקר ושל סתם יום חול.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/6/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת בשר דרום אמריקאית
סדנת בשר דרום אמריקאית
מי לא אוהב לצאת לחופשה? בואו לטעום קצת שמש,שמחה וקלילות, בסדנה שכל כולה דרום אמריקה. לגעת באוכל והשף פביאן רוזנפלד מזמינים אתכם לעלות שלב,ו לבוא לסדנה מלאת צבע,טעם וריחות משכרים. בסדנה נבשל וניצור את דרום אמריקה הקטנה אצלנו במטבח.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 19/6/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנה איטלקית חדשה מבית לגעת באוכל!
סדנה איטלקית חדשה מבית לגעת באוכל!
טעמי האביב והקיץ שמגיעים אלינו לארוחה איטלקית, בטעמים חדשים ומסורתיים. הכנת פסטה עבודת יד,ריזוטו אמיתי ועוד שלל הפתעות..... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 12/6/2015
נשארו: 10 מקומות
ילדים מבשלים מנות של גדולים
ילדים מבשלים מנות של גדולים
שף הבית של לגעת באוכל מארח את הילדים ולומדים ביחד להכין מנות של גדולים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/5/2015
נשארו: 10 מקומות
MEET THE MEAT
MEET THE MEAT
סדנה חוויתית שמעביר אותה קצב הבית של לגעת באוכל בסדנא נכיר ונלמד מהו בשר טרי, מיושן. קניה נכונה של בשר ואיך שומרים בשר בבית. נחשף לנתחים מובחרים ונבשל יחדיו ארוחת מלכים מסביב לעולם אשר המשותף לכולם - בשר.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 15/5/2015
נשארו: 10 מקומות
ממולאים באהבה
ממולאים באהבה
סדנת ממולאים הכי אותנטית שיש, ממולאים זה בית. סיר של ממולאים ממלא אותנו בנחמה ובטחון. סדנה מעשית שבה נלמד להכין את מנות הממולאים הכי פופולריות ומוצלחות בישראל. כל השיטות, הפטנטים והטיפים להכנת ממולאים קסומים מכל המטבחים. שימלאו את המטבח שלכם בהמון אהבה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 23/6/2015
נשארו: 10 מקומות
ילדים והורים - ארוחה בשרית
ילדים והורים - ארוחה בשרית
ילדים והורים מוזמנים לבילוי זמן איכות משותף וליהנות מחוויה קולינארית כיפית . במהלך הסדנא השף יחשוף את עולם הבישול והאפיה תוך עבודה משותפת וכמו שאנחנו אוהבים להגיד "לגעת באוכל".... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/5/2015
נשארו: 10 מקומות
קדרות חורף- מטעמים מהבילים בסירים שלנו
קדרות חורף- מטעמים מהבילים בסירים שלנו
קדרות חורף- מטעמים מהבילים בסירים שלנו סדנא שכולה טעמי חורף, בסירים חמים ומעלי אדים, תבשילים חורפיים מנצחים שיחממו לכם את הלב, ויביאו את הקדות ומרקי החורף המעולים אליכם למטבח. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/5/2015
נשארו: 10 מקומות
טאפס בר
טאפס בר
טאפס הוא כינוי למנות קטנות המוגשות בספרד באופן מסורתי כחטיף לצד כוס יין או בירה, לרוב לפנות ערב. מתאבני הטאפס לספרדים הם כמו האנטיפסטי לאיטלקים, המזטים ליוונים, הכריכים הפתוחים של הסקנדינבים. טאפס-מנות קטנות,טעם גדול.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/5/2015
נשארו: 10 מקומות
שוקולד
שוקולד
שוקולד הוא ממתק העשוי מזרעים מותססים , קלויים וטחונים של עץ הקקאו . ביוונית מוגדר השוקולד כמזון האלים. השוקולד הוא שילוב של מוצקי קקאו וסוכר בשילוב מרכיבים נוספים ליצטין שתפיקידו לסייע בחיבור בין מרכיבי השוקולד. השוקולד מכיל אנדרופינים המשפיעים על המוח וגורמים להשפעת תחושה טובה . חני לשם חובבת שוקולד ומורה מזה שנים מעבירה קורס שוקולד בין 2 מפגשים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/5/2015
נשארו: 10 מקומות
ארוחה משפחתית
ארוחה משפחתית
לגעת באוכל מזמינה אתכם לסדנה שכל כולה משפחתיות. בסדנא נכין מתכונים יחודיים ומאתגרים שקשורים בארוחת השבת: סלטים, קדרות, קינוחים כשרים, מנות צלי, מנות עוף ועוד. בדגש על מתכוני השבת האהובים על כולנו.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/5/2015
נשארו: 10 מקומות
קורס יסודות הבישול למתקדמים
קורס יסודות הבישול למתקדמים
קורס בישול מתקדמים הינו קורס אשר מעניק העשרה מעמיקה לבוגרי קורס... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 27/5/2015
נשארו: 10 מקומות
 רגעים קטנים ומתוקים
רגעים קטנים ומתוקים
רגעים קטנים ומתוקים הינה סדנה יחודית אשר תפתח לכם צוהר קטן לעולם הקונדיטוריה . בעזרת טיפים וטכניקות קלאסיות וחדשניות תוכלו להפתיע את האנשים שאתם אוהבים במגוון קינוחים קטנים שהם פינוק. אז מי אמר לפנק לפנק לפנק ולא מצטרף אלינו לחוויה המתוקה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 1/5/2015
נשארו: 10 מקומות
מי מפחד משמרים
מי מפחד משמרים
"לא תפח לי", "יצא לי קשה", "נשרף לי", אילו תירוצים שלא צריך לפחד מהם, נחשוף את סודות השמרים עם הקונדיטורית דלית מיצנמכר. בסדנא כל משתתף יצא עם מבחר מאפים שאותם נלמד בסדנא.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 24/4/2015
נשארו: 10 מקומות
סין סין תאילנד תאילנד
סין סין תאילנד תאילנד
סדנה מיוחדת המשלבת את נפלאות המטבח הסיני עם טעמיו המיוחדים של המטבח התאילנדי.לכל חובבי האוכל האסייאתי הסדנה הזאת במיוחד בשבילכם!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/6/2015
נשארו: 10 מקומות
אוכל רחוב אסייתי
אוכל רחוב אסייתי
בסדנת הבישול האסייתי תקבלו טעימה מהמטבחים הללו – נלמד מהן שיטות הבישול, שימוש בחומרי גלם ייחודיים בחלב קוקוס ולמון גראס. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/6/2015
נשארו: 10 מקומות
מטבח עונתי
מטבח עונתי
ישראלים אוהבים שוק, צבעוניות, לגעת ולחוש. בסדנא נכין שלל מתכונים אביביים וקלילים אך עדיין מאתגרים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 13/5/2015
נשארו: 10 מקומות
בוקר של פטיסרי
בוקר של פטיסרי
סדנה חוויתית שבה לחשוף את הסודות בהכנת בצק רבוך ובהכנת עוגות בחושות. דלית מיצנמכר קונדיטורית הרשת מפנה את הזרקור לבצק הרבוך ומלמדת להכין פחזניות , אקלייר שוקט ופריז ברסט . כמו כן נלמד בשיעור דגשים בהכנת עוגות בחושות .... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/6/2015
נשארו: 10 מקומות
בוקר טוב ישראל
בוקר טוב ישראל
בוהרים הלחם של ארוחת בוקר + צהריים או בראנץ' breakfast & lunch . ארוחה הנאכלת בשעות הבוקר המאוחרות לרוב מחליפה הן את ארוחת הבוקר והן את ארוחת הצהריים. נכין מתכונים מאתגרים ומיוחדים שיפתיעו גם אתכם אז בואו לחגיגה שכולה חוויה .... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 20/5/2015
נשארו: 10 מקומות
ליד הקפה
ליד הקפה
דלית מיצנמכר קונדיטורית הרשת מפנה את הזרקור לעוגיות כמו כן נלמד בשיעור דגשים בהכנת קאפקייקס מלוחים .... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 17/5/2015
נשארו: 10 מקומות
אירוח איטלקי
אירוח איטלקי
איטליה זה לא רק פסטה – המטבח האיטלקי פותח לנו צוהר רחב למחוזות השונים באיטליה ולטעמים שבכל חבל ארץ.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/5/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת בשר בשר ועוד קצת ...בשר
סדנת בשר בשר ועוד קצת ...בשר
השף יפרוס בפנינו את חלקי הבשר השונים וישתף אותנו בסודות מקצועיים כדי להגיע לתוצאות מקסימאליות עם הבשר.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/4/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת זילופים למתחילים
סדנת זילופים למתחילים
קורס בן שלושה מפגשים בהם המשתתפים נחשפים לסודות הזילופים. נלמד כיצד להכין קרמים לציפוי, לעבוד עם שק זילוף ונכיר מגוון צנטרים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 21/5/2015
נשארו: 10 מקומות
תחת שמי טוסקנה
תחת שמי טוסקנה
מכונת הפסטה יוצאת מהארון והופכת לכוכבת של כל ארוחה לחברים, משפחה או ארוחה רומנטית. בסדנא ניחשף לפשטות של המטבח האיטלקי שיודע להעריך מוצרים זמינים וטריים כגון: שמן זית, עגבניות, לימון ועוד.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 17/4/2015
נשארו: 10 מקומות
פסח "לגעת באוכל"  סדנאות ילדים 2015
פסח "לגעת באוכל" סדנאות ילדים 2015
"לגעת באוכל" מזמינה אתכם לצאת מהנקיונות ולהצטרף לבישולי גורמה של יציאת מצרים,נפגוש את משה בתיבה רגע לפני המצות,נטעם את המן ונשתה ארבע כוסות.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/3/2015
נשארו: 10 מקומות
זכרונות מעיראק- סדנת קובות
זכרונות מעיראק- סדנת קובות
קוּ‏בֶּ‏ה (ערבית: كُبَّة, תעתיק מדויק: כֻבַּה - משמעה "כדור") היא כינוי לכופתה ממולאת, מאכל נפוץ בעיראק, במזרח התיכון ובחלקים מהקווקז. הקובה יכולה להיות מבושלת או מטוגנת. המעטפת החיצונית שלה עשויה מבורגול עם סולת או קמח, אורז או תפוחי אדמה. המילוי מורכב לרוב מבשר בקר או כבש, מעורבב עם בצל ותבלינים (פלפל שחור, מלח וכו'). קובה מטוגנת נחשבת למאכל הלאומי בעיראק ובעיקר במוסול.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/6/2015
נשארו: 10 מקומות
קינוחים בכוסות
קינוחים בכוסות
הגודל לא קובע, מגוון קינוחים קטנים ומקסימים שמסיימים כל ארוחה בטעם גדול וטוב. דלית מיצנמכר קונדיטורית הבית תחשוף את המשתתפים במגוון מתכונים שמרכיבים קינוחים בכוסות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/4/2015
נשארו: 10 מקומות
משלוח מנות הורים וילדים
משלוח מנות הורים וילדים
משלוח מנות הוא אחת מן המצוות הנהוגות בפורים. אם אתם לא מאלו שקונים משלוחי מנות בסופר ורוח היצירה שורה עליכם, בואו לחגוג איתנו את החג המתוק בשנה בסדנת משלוח מנות, המשלבת מעדני חג מסורתיים ממטבחי עדות שונים, טכניקות בקונדיטוריה קלאסית ואפיה. כל משתתף יקבל משלוח מנות מעשי ידיו.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/4/2015
נשארו: 10 מקומות
מרומניה באהבה
מרומניה באהבה
מרומניה באהבה שף עדי שוורץ מארח את אמא חנה ממנה ינק את אהבתו הגדולה לאוכל. סדנא שכולה חגיגה גדולה מלווה במוזיקה רומנית , שפריץ ואוכל טוב - אוכל של בית. מופע חגיגי מתובל בהומור, סיפורים עסיסיים ומקוריים על החיים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/4/2015
נשארו: 10 מקומות
אפייה ללא גלוטן
אפייה ללא גלוטן
הצלחת אפיית מאפים ללא קמח היא בעייתית ביותר!!! הטעם המראה והמרקם אינו דומה לדבר האמיתי. בואו ללמוד כיצד עובדים עם קמח תמי, כיצד מייצרים ממנו מאפים שאיש לא ידע ולא יוכל להאמין שאכן הם ללא קמח. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/4/2015
נשארו: 10 מקומות
מתכוני שוקולד ממכרים
מתכוני שוקולד ממכרים
סדנא חד פעמית וייחודית, שמשלבת בין שוקולד למאפים. קינוחים טעימים רק משוקולד מתוק וטעים עם הפתעות בפנים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/5/2015
נשארו: 10 מקומות
מולקולרי לכל אחד
מולקולרי לכל אחד
בסדנא המשתתפים יפתחו צוהר מרתק אל המטבח המולקולרי, אחד הפופולאריים והמסקרנים בשנים האחרונות העוסק במחקר על המרכיבים החברתיים, אומנותיים וטכניים של הגסטרונומיה ובא לשפר את אופן הכנת המזון כך שנדע באיזה טמפרטורה הכי טוב להכין את המתכון, והכי טעים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/5/2015
נשארו: 10 מקומות
נפלאות הבשר הטחון
נפלאות הבשר הטחון
מוצר אחד וכל כך הרבה אפשרויות מדהימות! בואו ללמוד איך להיות יצירתיים, ולהכין מגוון מטעמים משובח, מבשר טחון אחד! איך לשדרג קציצות? איזה בשר מתאים? מנות מפתיעות מבשר טחון שהן ארוחה שלמה או כמנה עיקרית. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/5/2015
נשארו: 10 מקומות
מרקים ולחמים
מרקים ולחמים
מזג אוויר סגרירי או יום חורפי ,החיפוש אחר חום מגיע תמיד למקום הכי מחמם ומנחם ... כן זהו הלב – המטבח. ניחוחות נעימים בין סירים של מרק טעים, המכיל בתוכו את כל הטוב שבעולם לצד לחם נימוח עם מרקם משגע ....מה עוד צריך אדם. אוצר שלם בסדנא אחת: מרקים מיוחדים המשמשים כארוחה, לחמים נפלאים בקלי קלות, תוכלו להכין הכל בבית ולא יאמינו שאתם הכנתם. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/5/2015
נשארו: 10 מקומות
סודות הבוכריים
סודות הבוכריים
הגיע הזמן לגלות את המטבח היפהפה הזה, שהוא מן שילוב מטורף בין מטבח פרסי ותורכי עם השפעות מהודו, רוסיה ואפילו סין. ארוחה גדושת תבלינים, מלאת טעמים ומשובצת בהפתעות נעימות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 13/5/2015
נשארו: 10 מקומות
קורס קונדיטוריה למתקדמים
קורס קונדיטוריה למתקדמים
פריכים מיוחדים – טארטים מיוחדים בשילוב בצקים וטכניקות חדישות פטנטים ורעיונות ייחודיים, המוציא לחם ומחמצת – נלמד על מחמצות ושיטות הכנת לחם מתקדמות, שיעור שמרים מתוק – בו נלמד על בצקי שמרים מיוחדים, עוגות שוקולד מיוחדות ומנצחות, עוגות ראווה חדשניות וקלאסיקות, קטנים והורסים – שיעור מקרונים ושקדים על כל גוונם, מליות ועוד הפתעות ונכין גם מעולם הממתקים כגון מרשמלו, מרמלדה, פאדג' וסוכריות מרציפן אמיתיות.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/4/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת סושי
סדנת סושי
הוא מאכל יפני המורכב מאורז מתובל בחומץ המשולב עם מרכיבים שונים כגון דג נא או מעושן, אצות מאכל וירקות. החל משלהי שנות ה60 החל הסושי לצבור פופולריות ברחבי העולם, בעיקר בזכות ההתאמות שנעשו בסגנון הכנת הסושי בקליפורניה שבארצות הברית . המצאת הקליפורניה רול והוספת האבוקדו לסושי היוותה פריצת דרך בהפיכת הסושי. אוסנת איתו בעלת מסעדת "טמפופו" בטיילת בבת ים מול הים באוירה ביתית. נשואה ליפני , חיה ביפן 10 שנים ומעבירה סדנאות סושי מזה עשור וחצי , סדנאות יפניות אוטנטיות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/4/2015
נשארו: 10 מקומות
קורס יסודות הבישול בהנחיית השף עדי שוורץ
קורס יסודות הבישול בהנחיית השף עדי שוורץ
המשתתפים בקורס אומנות הבישול של "לגעת באוכל" ילמדו באופן מעשי ופרטני את עקרונות הבישול הקלאסי הקורס ישלב שיטות בישול קלאסיות וגם שיטות בישול מודרניות עם חומרי גלם איכותיים ומגוונים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/4/2015
נשארו: 10 מקומות
קדירות חורפיות
קדירות חורפיות
סדנא שכולה טעמי חורף, בסירים חמים ומעלי אדים, תבשילים חורפיים מנצחים שיחממו לכם את הלב, ויביאו את הקדות ומרקי החורף המעולים אליכם למטבח.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/4/2015
נשארו: 10 מקומות
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס חוויתי ומעשי בן 2 מפגשים לעיצוב עוגות למתחילים בבצק סוכר. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/4/2015
נשארו: 10 מקומות
בשר ויין
בשר ויין
בסדנא נכיר את ארבעת הנתחים המופלאים בפרה ונלמד מהו בשר טרי,מהו בשר מיושן, קניית בשר ויועדו. נמשיך במבוא לתחום היין, איך מתאימים בין סוגי היינות השונים לסוגי מאכלים, בישול של בשר ויין. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/4/2015
נשארו: 10 מקומות
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
המשתתפים בקורס אומנות הפטיסרי של רשת "לגעת באוכל" יעברו קורס מעשי המקיף את נושאי הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית. המשתתפים ילמדו שיטות עבודה בסיסיות ומורכבות ויישמו אותן על חומרי גלם איכותיים בעולם הקונדיטוריה, תוך יצירת קינוחים מיוחדים. ב"לגעת באוכל" כל העבודה הינה פרטנית לקבוצות וכל קבוצה מכינה את כל המתכונים שנלמדים בשיעור.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 13/4/2015
נשארו: 10 מקומות