האקדמיה הקולינרית

דף הבית » האקדמיה הקולינרית

האקדמיה הקולינרית

 


כל הסיבות לגעת באוכל

 

רשת "לגעת באוכל", הינה רשת חנויות ואקדמיה קולינרית לבישול, אפיה ואירוח הקיימת מזה עשור שנים .
הרשת מרכזת בתוכה את כל סל המוצרים והידע באמצעות חוויית קנייה ייחודית ועוצמתית. 
עם השנים סחפנו יותר ויותר קהלים: קהל רחב כמו גם קהל מקצועי .
"לגעת באוכל", הוא בית ספר קולינארי – המעניק חוויה ייחודית לקבוצות ויחידים .
חלל הסדנא מאובזר במיטב הציוד הקיים בשוק ובחומרי גלם טריים ואיכותיים, כיאה לסטנדרטים של  "
לגעת באוכל".

הסדנא הינה דינאמית, פעילה וחווייתית,  בה הופכים  המשתתפים ל"שפים"  למספר  שעות.
העבודה בסדנא משלבת עבודת צוות בסביבה דינאמית לצד פעילות מגבשת ומהנה.
השפים אשר מעבירים את הסדנאות בעלי ניסיון וידע רב ומקצועי בתחומי הבישול והאפייה .

לגעת באוכל- 100% מעשי 
אנחנו מאמינים שכדי לרכוש כלים אמיתיים בבישול ואפייה יש ללמוד תוך כדי התנסות ולכן עובד הצוות הקולינרי לפי מודל לימודים המשלב לימוד תיאורטי ולימוד מעשי תוך אימוץ שיטות עבודה ייחודיות בטכנולוגיות העדכניות ביותר לאורך כל הדרך.

כיתות קטנות ואיכותיות 

כיתות הלימוד באקדמיה עד 20 משתתפים ומאפשרות לימוד בכיתות אינטימיות והדרכה אישית וצמודה מבכירי השפים והקונדיטורים בארץ. 


ערבי הווי וגיבוש קולינריים: 

מבנה האירוע

הסדנאות הן מעשיות ובעלות אופי חוויתי, מתקיימות במתכונת של אירוע סגור, מלוות בשתייה חמה  וקרה(מיץ תפוזים, לימונדה)  ויין משובח במהלך הארוחה .

הסדנא הינה דינאמית, פעילה וחווייתית,  בה הופכים  המשתתפים ל"שפים"  למספר  שעות.
העבודה בסדנא משלבת עבודת צוות בסביבה דינאמית לצד פעילות מגבשת ומהנה.
השפים אשר מעבירים את הסדנאות בעלי ניסיון וידע רב ומקצועי בתחומי הבישול והאפייה .

 הסדנאות כוללות:
התכנסות, קבלת פנים וכיבוד קל במהלך סדנא בשרית פוקאצ'ה ריחנית וממרחים
ובסדנא חלבית מגש עוגיות .
חלוקת מתכונים, סינר עבודה
.
הסבר של השף אודות חומרי הגלם, התפריט והמנות הנבחרות.
חלוקת המשתתפים לצוותים אשר יעבדו במקביל על הכנת המנות.
ארוחת סיום משותפת - במהלכה יאכלו המשתתפים ממבחר המנות שהוכנו על ידם

משך פעילות משוער: כ- 3 שעות.



 

 

סדנאות

MEET THE MEAT
MEET THE MEAT
סדנה חוויתית שמעביר אותה קצב הבית של לגעת באוכל ברק קדמי . בסדנא נכיר ונלמד מהו בשר טרי, מיושן. קניה נכונה של בשר ואיך שומרים בשר בבית. נחשף לנתחים מובחרים ונבשל יחדיו ארוחת מלכים מסביב לעולם אשר המשותף לכולם - בשר.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 5/12/2014
נשארו: 10 מקומות
ממולאים באהבה
ממולאים באהבה
סדנת ממולאים הכי אותנטית שיש, ממולאים זה בית. סיר של ממולאים ממלא אותנו בנחמה ובטחון. סדנה מעשית שבה נלמד להכין את מנות הממולאים הכי פופולריות ומוצלחות בישראל. כל השיטות, הפטנטים והטיפים להכנת ממולאים קסומים מכל המטבחים. שימלאו את המטבח שלכם בהמון אהבה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 5/12/2014
נשארו: 10 מקומות
כיסונים מסביב לעולם
כיסונים מסביב לעולם
כדורי בשר מתערסלים בתוך בצק , זה טעים בדיוק כמו שזה נשמע והרבה יותר קל להכינה משחבתם. כיסונים הם מאכל בינלאומי בכל מדינה יש מגוון כיסונים רחב. בסדנא השפית אירמה קזר תחשוף את סודות מהמטבחים השונים כדי שתחווה את החוויה בהכנת כיסונים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 10/2/2015
נשארו: 10 מקומות
הורים וילדים מבשלים ביחד מנות של גדולים
הורים וילדים מבשלים ביחד מנות של גדולים
השף פביאן יקח את ההורים והילדים למסע קסום בתוך המטבח ויאתגר את הילדים במתכונים חדשים לגדולים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/11/2014
נשארו: 10 מקומות
הורים וילדים מהדורת חנוכה
הורים וילדים מהדורת חנוכה
חנוכה בפתח ואנחנו ב"לגעת באוכל" מבשלים לכם חוויה ייחודית של מתכונים ייחודיים וחגיגים. מאחר והחג חל בחורף , מקובל לאכול בארוחת חנוכה מאכלים חמים ומחממים . בשל נס פח השמן , רבים מהם יטוגנו בשמן עמוק. וכמובן ניתן טיפים בריאים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 15/12/2014
נשארו: 10 מקומות
הורים וילדים סושי
הורים וילדים סושי
בואו לגלות את עולם הסושי. פעילות הורים וילדים בימי שבת. סדנת הורים וילדים זו משלבת זמן איכות עם הילדים ועם המטבח הקסום של הסושי.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 15/12/2014
נשארו: 10 מקומות
מבשלים אוכל עירקי בכייף הורים וילדים
מבשלים אוכל עירקי בכייף הורים וילדים
פעילות נוספת של הורים וילדים בימי שבת והפעם ...... אוכל עיראקי. מפגש ייחודי עם אחד המטבחים האוריינטלים והטעימים. נלמד מהם סודות האורז והקובה. ונכין ארוחת בוקר בסגנון עיראקי.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 24/1/2015
נשארו: 10 מקומות
חוג בישול ואפיה לנוער
חוג בישול ואפיה לנוער
חוג/קורס בישול ואפיה נותן מענה לילדים שחבוי בהם הניצוץ , האהבה לבישול ולאפייה . קורס הבישול ואפיה יעניק לילדים את הבסיס וההיכרות עם עולם הבישול : סכינים,חיתוכים,בשר בקר, עופות,דגים ועוד... היכרות עם עולם האפיה : בצק פריך מתוק ומלוח, בצק רבוך,לחם ושמרים, מוסים ועוד. הלימודים כמובן יועברו ע"י מיטב השפים והקונדיטורים של לגעת באוכל הכדי להעניק לנוער כלים ראויים לעבודה נכונה. בשיעור האחרון נזמין את המשפחות לאירוע חגגי שבו יכינו הקבוצה דוכני מזון שיגישו את מה שלמדו במהלך הקורס.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 20/1/2015
נשארו: 10 מקומות
ויוה אספניה - מטבח ספרדי
ויוה אספניה - מטבח ספרדי
ויוה אספניה! הנה אנו באים. על חיבתנו הגדולה לטלנובלות בספרדית אנחנו ידועים. בסדנא החדשה שלנו נביא את הטעמים, הריחות וחידושים קולינריים של אחד המטבחים העשירים והמגוונים - המטבח הספרדי. אז בין פאייה לטאפס, זעפרן, וירקות ים תיכונים. אז בואו איתנו לחוות ארוחה ספרדית חלומית שהיא חגיגה לעין, לאוזן ולחך. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 21/1/2015
נשארו: 10 מקומות
קדרות חורף- מטעמים מהבילים בסירים שלנו
קדרות חורף- מטעמים מהבילים בסירים שלנו
קדרות חורף- מטעמים מהבילים בסירים שלנו סדנא שכולה טעמי חורף, בסירים חמים ומעלי אדים, תבשילים חורפיים מנצחים שיחממו לכם את הלב, ויביאו את הקדות ומרקי החורף המעולים אליכם למטבח. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/12/2014
נשארו: 10 מקומות
בישול הודי
בישול הודי
המטבח ההודי הוא אחד מהמטבחים העשירים ביותר במגוון המוצרים, התבלינים וטכניקות הבישול. כל אזור בהודו מתייחד במאכלים אופייניים לו, כך שניתן להבחין בהבדלים רבים בין מטבח צפון הודו לדרומה. ברבים מהאזורים בהודו, נמצא מאכלים הודים טיפוסיים על בסיס צמחוני או טבעוני בשל אמונות דתיות.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/12/2014
נשארו: 10 מקומות
שוקולד
שוקולד
שוקולד הוא ממתק העשוי מזרעים מותססים , קלויים וטחונים של עץ הקקאו . ביוונית מוגדר השוקולד כמזון האלים. השוקולד הוא שילוב של מוצקי קקאו וסוכר בשילוב מרכיבים נוספים ליצטין שתפיקידו לסייע בחיבור בין מרכיבי השוקולד. השוקולד מכיל אנדרופינים המשפיעים על המוח וגורמים להשפעת תחושה טובה . חני לשם חובבת שוקולד ומורה מזה שנים מעבירה קורס שוקולד בין 2 מפגשים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/1/2015
נשארו: 10 מקומות
מרוקאית חגיגית
מרוקאית חגיגית
המטבח המרוקאי הינו מטבח אהוב ומגוון מאוד . מרוקו ממוקמת ביבשת אפריקה אבל מושפעת מאד ממדינות כמו איטליה, ספרד וצרפת. כך שהשפעות רבות חלו על המטבח המרוקאי במהלך השנים . המטבח המרוקאי עושה שימוש רב בתבלינים כמו כמון, כורכום, ג`ינג`ר, זעפרן, פטרוזיליה, קינמון ונענע. סמדי בומבה בוגרת "מאסטר שף" אחת המשתתפות הצבעוניות והזכורות , תבוא לבקר ותביא מהמאכלים הביתיים לרגל צאת ספרה החדש. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 24/12/2014
נשארו: 10 מקומות
ארוחה משפחתית
ארוחה משפחתית
אתי קרניאלי שפית ובשלנית מנהלת בית בנתה סדנא שמוכיחה שאוכל גורמה ואוכל כשר הם לא מושגים סותרים. בסדנא אתי תכין מתכונים יחודיים ומאתגרים שקשורים בארוחת השבת: סלטים, קדרות, קינוחים כשרים, מנות צלי, מנות עוף ועוד. בדגש של מתכוני השבת האהובים על בני משפחתה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 26/12/2014
נשארו: 10 מקומות
בישול בריא
בישול בריא
עירית אורגניק מומחית בבישול בריא ללא גלוטן וללא סוכר. מעבירה השתלמויות רבות ברחבי הארץ , הרצאות לחיים איכותיים ומהנים , טור מתכונים במגזין "בריה" וכן במתן טיפים והמלצות במגזין הנפוץ "ידיעות אחרונות". עירית מאמינה שכדי לשנות את תפיסת העולם יש להשתמש בחומרי הגלם איכותיים וכאלו שאפשר למצוא ברשתות גדולות וידועות ללא מאמץ וכן במחירים שווים לכל נפש. הסדנאות של עירית מלוות בהומור ושלל טיפים ו"טוויסטים" מיוחדים שיהפכו כל תבשיל לחגיגה אחת גדולה . ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 24/11/2014
נשארו: 10 מקומות
 רגעים קטנים ומתוקים
רגעים קטנים ומתוקים
רגעים קטנים ומתוקים הינה סדנה יחודית אשר תפתח לכם צוהר קטן לעולם הקונדיטוריה . בעזרת טיפים וטכניקות קלאסיות וחדשניות תוכלו להפתיע את האנשים שאתם אוהבים במגוון קינוחים קטנים שהם פינוק. אז מי אמר לפנק לפנק לפנק ולא מצטרף אלינו לחוויה המתוקה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 26/12/2014
נשארו: 10 מקומות
המטבח התאילנדי
המטבח התאילנדי
ההמטבח התאילנדי ידוע בעיקר בשל שילובי הטעמים שבתבשיליו: חריף, חמוץ, מתוק, מלוח ולעתים גם מר. למרות שבדרך כלל מחשיבים את המטבח התאילנדי כמטבח הומוגני, קיימים גוונים בכל אחד מארבעת האזורים העיקריים בתאילנד: הצפוני, הצפון-מזרחי, מרכז תאילנד ודרומה. סוגי הקארי המוגשים בדרום תאילנד נוטים לכלול חלב קוקוס וכורכום טרי, בעוד שבמטבח הצפון-מזרחי נוטים להוסיף מיץ של ליים . המטבח התאילנדי מושפע מתבשילים מוקפצים אשר מקורם במטבח הסיני ומתבשילי הקארי של המטבח ההודי אך נותרים ייחודיים. המטבח התאילנדי ידוע בשימושו בעשבי תיבול ותבלינים טריים וברוטב דגים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/12/2014
נשארו: 10 מקומות
מי מפחד משמרים
מי מפחד משמרים
"לא תפח לי", "יצא לי קשה", "נשרף לי", אילו תירוצים שלא צריך לפחד מהם, נחשוף את סודות השמרים עם הקונדיטורית דלית מיצנמכר. בסדנא כל משתתף יצא עם מבחר מאפים שאותם נלמד בסדנא.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 2/1/2015
נשארו: 10 מקומות
אוכל רחוב אסייתי
אוכל רחוב אסייתי
בסדנת הבישול האסייתי תקבלו טעימה מהמטבחים הללו – נלמד מהן שיטות הבישול, שימוש בחומרי גלם ייחודיים בחלב קוקוס ולמון גראס. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 27/11/2014
נשארו: 10 מקומות
מטבח עונתי
מטבח עונתי
ישראלים אוהבים שוק, צבעוניות, לגעת ולחוש. בסדנא נכין שלל מתכונים קיציים וקלילים אך עדיין מאתגרים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 26/11/2014
נשארו: 10 מקומות
החוויה שבאפיה 1
החוויה שבאפיה 1
סדנה חוויתית שבה לחשוף את הסודות בהכנת בצק רבוך ובהכנת עוגות בחושות. דלית מיצנמכר קונדיטורית הרשת מפנה את הזרקור לבצק הרבוך ומלמדת להכין פחזניות , אקלייר שוקט ופריז ברסט . כמו כן נלמד בשיעור דגשים בהכנת עוגות בחושות .... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 4/12/2014
נשארו: 10 מקומות
בוקר טוב ישראל
בוקר טוב ישראל
בוהרים הלחם של ארוחת בוקר + צהריים או בראנץ' breakfast & lunch . ארוחה הנאכלת בשעות הבוקר המאוחרות לרוב מחליפה הן את ארוחת הבוקר והן את ארוחת הצהריים. נכין מתכונים מאתגרים ומיוחדים שיפתיעו גם אתכם אז בואו לחגיגה שכולה חוויה .... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 19/12/2014
נשארו: 10 מקומות
החוויה שבאפיה 2
החוויה שבאפיה 2
דלית מיצנמכר קונדיטורית הרשת מפנה את הזרקור לעוגיות כמו כן נלמד בשיעור דגשים בהכנת קאפקייקס מלוחים .... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/12/2014
נשארו: 10 מקומות
אירוח איטלקי
אירוח איטלקי
איטליה זה לא רק פסטה – המטבח האיטלקי פותח לנו צוהר רחב למחוזות השונים באיטליה ולטעמים שבכל חבל ארץ.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 26/11/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת בשר בשר ועוד קצת ...בשר
סדנת בשר בשר ועוד קצת ...בשר
שחר ריישר, קצבראשי של Meat2Eat , יפרוס בפנינו את חלקי הבשר השונים וישתף אותנו בסודות מקצועיים כדי להגיע לתוצאות מקסימאליות עם הבשר.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 28/11/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת זילופים למתחילים
סדנת זילופים למתחילים
קורס בן שלושה מפגשים בהם המשתתפים נחשפים לסודות הזילופים. נלמד כיצד להכין קרמים לציפוי, לעבוד עם שק זילוף ונכיר מגוון צנטרים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 1/12/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת לחמים חדשה
סדנת לחמים חדשה
היסטוריה קצרה של הלחם. שמרים – יחסי המרה, תנאים לתסיסה, מוות, הקפאה. מרכיבי החיטה. סוגי קמח נפוצים. הבצק – טמפ', השפעות מרכיבים שונים: מלח, סוכר, שמן, חלב, מים. חשיבות זמני התפחה – מה קורה בזמן התסיסה. מחמצת על רגל אחת. אפייה: מה קורה? טיפים לאפייה אופטימאלית בתנור ביתי. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/11/2014
נשארו: 0 מקומות
דים סאם (נגיעות לבביות)
דים סאם (נגיעות לבביות)
פירוש המילה דים סאם בסינית הינו נגיעות קטנות בלב . בסדנה זו נלמד ונכיר את מגוון הכיסונים . דים סאם נבדל בכל אזור בסין הין בקיפולים המיוחדים והן במליות מופלאות משלל ירקות, דגים, בשר עוף ועוד.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/1/2015
נשארו: 10 מקומות
תחת שמי טוסקנה
תחת שמי טוסקנה
מכונת הפסטה יוצאת מהארון והופכת לכוכבת של כל ארוחה לחברים, משפחה או ארוחה רומנטית. בסדנא ניחשף לפשטות של המטבח האיטלקי שיודע להעריך מוצרים זמינים וטריים כגון: שמן זית, עגבניות, לימון ועוד.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/12/2014
נשארו: 10 מקומות
חנוכה "לגעת באוכל"  סדנאות ילדים 2014
חנוכה "לגעת באוכל" סדנאות ילדים 2014
"לגעת באוכל" מפעילה בימי חנוכה פעילות לילדים בשעות הבוקר. מאחר והחג חל בחורף , מקובל לאכול בארוחת חנוכה מאכלים חמים ומחממים . בשל נס פח השמן , רבים מהם יטוגנו בשמן עמוק. בשנה זו הדגש למתכונים המשלבים את מאפיני החג: טיגון בשמן עמוק, מבחר לביבות מתוקות ומלוחות, מתכוני תפוחי אדמה וכמובן סופגניות .... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 21/12/2014
נשארו: 10 מקומות
מגלים את האוכל הדרום אמריקאי  הורים וילדים
מגלים את האוכל הדרום אמריקאי הורים וילדים
אז למה אתם מחכים ...... בואו להרשם לסדנת הורים וילדים והפעם אוכל דרום אמריקאי. פביאן רוזנפלד יליד אורוגוואי וחובב אוכל גדול יעשה היכרות עם אחד המטבחים היפים והמגוונים. נבקר ונלמד להכין אוכל ברזילאי,ארגנטיאי,מקסיקני והכול באווירה עם מוזיקה ספרדית ומבטא ייחודי של השף.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 10/1/2015
נשארו: 10 מקומות
זכרונות מעיראק- סדנת קובות
זכרונות מעיראק- סדנת קובות
קוּ‏בֶּ‏ה (ערבית: كُبَّة, תעתיק מדויק: כֻבַּה - משמעה "כדור") היא כינוי לכופתה ממולאת, מאכל נפוץ בעיראק, במזרח התיכון ובחלקים מהקווקז. הקובה יכולה להיות מבושלת או מטוגנת. המעטפת החיצונית שלה עשויה מבורגול עם סולת או קמח, אורז או תפוחי אדמה. המילוי מורכב לרוב מבשר בקר או כבש, מעורבב עם בצל ותבלינים (פלפל שחור, מלח וכו'). קובה מטוגנת נחשבת למאכל הלאומי בעיראק ובעיקר במוסול.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/2/2015
נשארו: 10 מקומות
קינוחים בכוסות
קינוחים בכוסות
הגודל לא קובע, מגוון קינוחים קטנים ומקסימים שמסיימים כל ארוחה בטעם גדול וטוב. דלית מיצנמכר קונדיטורית הבית תחשוף את המשתתפים במגוון מתכונים שמרכיבים קינוחים בכוסות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/1/2015
נשארו: 10 מקומות
משלוח מנות הורים וילדים
משלוח מנות הורים וילדים
משלוח מנות הוא אחת מן המצוות הנהוגות בפורים. אם אתם לא מאלו שקונים משלוחי מנות בסופר ורוח היצירה שורה עליכם, בואו לחגוג איתנו את החג המתוק בשנה בסדנת משלוח מנות, המשלבת מעדני חג מסורתיים ממטבחי עדות שונים, טכניקות בקונדיטוריה קלאסית ואפיה. כל משתתף יקבל משלוח מנות מעשי ידיו.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/2/2015
נשארו: 10 מקומות
פרחים בג'לי
פרחים בג'לי
ליאת ברתור, מייבאת שיטת האומנות בג'לטין לישראל. מעל 15 שנים עוסקת בתחומי אומנות שונים, בתחום העוגות עוסקת מ 2010. מעבירה סדנאות בתחום הבצק סוכר והאומנות בג'לטין. אורך הסדנא 4-4.5 שעות ולומדים איך ליצור את פרחיי הג'לטין, כל אחד מכין בעצמו 3-4 פרחים, לומדים את השיטה המקורית שהבאתי ממקסיקו מול השיטה שלי שהיא פרקטית יותר. לומדים גם את טכניקת הפרח בגביע ( עם גבעות ועליי גביע) מה עושים כשנרצה להניח על מוס או עוגה אפויה, טיפים להגשה, כמובן שמקבלים את המתכון ועוד הרבה חידושים והפתעות.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/1/2015
נשארו: 10 מקומות
ילדים והורים - מבשלים בכיף
ילדים והורים - מבשלים בכיף
הילדים שלכם אוהבים את המטבח? אפיה ובישול זה הכיף שלהם? לגעת באוכל מזמינה אתכם לבילוי יצירתי משותף, שהילדים שלכם לא ישכחו!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 13/12/2014
נשארו: 10 מקומות
מרומניה באהבה
מרומניה באהבה
מרומניה באהבה שף עדי שוורץ מארח את אמא חנה ממנה ינק את אהבתו הגדולה לאוכל. סדנא שכולה חגיגה גדולה מלווה במוזיקה רומנית , שפריץ ואוכל טוב - אוכל של בית. מופע חגיגי מתובל בהומור, סיפורים עסיסיים ומקוריים על החיים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 4/2/2015
נשארו: 10 מקומות
מתכוני שוקולד ממכרים
מתכוני שוקולד ממכרים
סדנא חד פעמית וייחודית, שמשלבת בין שוקולד למאפים. קינוחים טעימים רק משוקולד מתוק וטעים עם הפתעות בפנים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/1/2015
נשארו: 10 מקומות
מולקולרי לכל אחד
מולקולרי לכל אחד
בסדנא המשתתפים יפתחו צוהר מרתק אל המטבח המולקולרי, אחד הפופולאריים והמסקרנים בשנים האחרונות העוסק במחקר על המרכיבים החברתיים, אומנותיים וטכניים של הגסטרונומיה ובא לשפר את אופן הכנת המזון כך שנדע באיזה טמפרטורה הכי טוב להכין את המתכון, והכי טעים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 3/12/2014
נשארו: 10 מקומות
משתה פרסי
משתה פרסי
מיקומה הגיאוגרפי של פרס (איראן), בין מזרח למערב, הקנה למטבח הפרסי השפעה רבה בעולם.. המטבח הפרסי עשיר ומשובח, מציע מתכונים רבים ועשירים הן בחומרי גלם משובחים והן בתבלינים מיוחדים כמו : זעפרן, סומאק, הל, שמבלילה ועוד. תבלינים אלו מוסיפים לטעמם של המתכונים והן לערכם התזונתי הרב. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/1/2015
נשארו: 10 מקומות
מרקים ולחמים
מרקים ולחמים
מזג אוויר סגרירי או יום חורפי ,החיפוש אחר חום מגיע תמיד למקום הכי מחמם ומנחם ... כן זהו הלב – המטבח. ניחוחות נעימים בין סירים של מרק טעים, המכיל בתוכו את כל הטוב שבעולם לצד לחם נימוח עם מרקם משגע ....מה עוד צריך אדם. אוצר שלם בסדנא אחת: מרקים מיוחדים המשמשים כארוחה, לחמים נפלאים בקלי קלות, תוכלו להכין הכל בבית ולא יאמינו שאתם הכנתם. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 21/1/2015
נשארו: 10 מקומות
נפלאות הבשר הטחון
נפלאות הבשר הטחון
מוצר אחד וכל כך הרבה אפשרויות מדהימות! בואו ללמוד איך להיות יצירתיים, ולהכין מגוון מטעמים משובח, מבשר טחון אחד! איך לשדרג קציצות? איזה בשר מתאים? מנות מפתיעות מבשר טחון שהן ארוחה שלמה או כמנה עיקרית. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 23/1/2015
נשארו: 10 מקומות
סודות הבוכריים
סודות הבוכריים
הגיע הזמן לגלות את המטבח היפהפה הזה, שהוא מן שילוב מטורף בין מטבח פרסי ותורכי עם השפעות מהודו, רוסיה ואפילו סין. ארוחה גדושת תבלינים, מלאת טעמים ומשובצת בהפתעות נעימות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/1/2015
נשארו: 10 מקומות
סדנת סושי
סדנת סושי
הוא מאכל יפני המורכב מאורז מתובל בחומץ המשולב עם מרכיבים שונים כגון דג נא או מעושן, אצות מאכל וירקות. החל משלהי שנות ה60 החל הסושי לצבור פופולריות ברחבי העולם, בעיקר בזכות ההתאמות שנעשו בסגנון הכנת הסושי בקליפורניה שבארצות הברית . המצאת הקליפורניה רול והוספת האבוקדו לסושי היוותה פריצת דרך בהפיכת הסושי. אוסנת איתו בעלת מסעדת "טמפופו" בטיילת בבת ים מול הים באוירה ביתית. נשואה ליפני , חיה ביפן 10 שנים ומעבירה סדנאות סושי מזה עשור וחצי , סדנאות יפניות אוטנטיות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 27/11/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס יסודות הבישול בהנחיית השף עדי שוורץ
קורס יסודות הבישול בהנחיית השף עדי שוורץ
המשתתפים בקורס אומנות הבישול של "לגעת באוכל" ילמדו באופן מעשי ופרטני את עקרונות הבישול הקלאסי הקורס ישלב שיטות בישול קלאסיות וגם שיטות בישול מודרניות עם חומרי גלם איכותיים ומגוונים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 3/2/2015
נשארו: 10 מקומות
קדירות חורפיות
קדירות חורפיות
סדנא שכולה טעמי חורף, בסירים חמים ומעלי אדים, תבשילים חורפיים מנצחים שיחממו לכם את הלב, ויביאו את הקדות ומרקי החורף המעולים אליכם למטבח.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/1/2015
נשארו: 10 מקומות
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס חוויתי ומעשי בן 2 מפגשים לעיצוב עוגות למתחילים בבצק סוכר. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 10/12/2014
נשארו: 10 מקומות
בשר ויין
בשר ויין
בסדנא נכיר את ארבעת הנתחים המופלאים בפרה ונלמד מהו בשר טרי,מהו בשר מיושן, קניית בשר ויועדו. נמשיך במבוא לתחום היין, איך מתאימים בין סוגי היינות השונים לסוגי מאכלים, בישול של בשר ויין. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 2/1/2015
נשארו: 10 מקומות
מטבח טורקי מודרני
מטבח טורקי מודרני
המטבח הטורקי הוא עשיר ומגוון, יש בו הכל דגים, בשר, מאפים, מתוקים ועוד... הגיוון נובע ממאות שנים של שלטון טורקי על ארצות רבות, עם השנים חלחלו אל המטבח הטורקי מאכלים שונים וסגנונות בישול שונים ומגוונים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 23/12/2014
נשארו: 10 מקומות
ארוחה גיאורגית
ארוחה גיאורגית
המטבח הגיאורגי מגוון בטעמיו, אחד המרכיבים העיקריים, שניתן למצוא כמעט בכל מתכון-אגוזים ובעיקר אגוזי מלך. המטבח מאופיין גם בעשבי תיבול, המעניקים טעם עשיר ומגוון למתכונים כמו, כוסברה , שמיר, בזיליקום וטראגון . כמו כן, איך אפשר בלי הלחם הגיאורגי המהווה מנת פחמימות כמעט בכל ארוחה. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/1/2015
נשארו: 10 מקומות
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
המשתתפים בקורס אומנות הפטיסרי של רשת "לגעת באוכל" יעברו קורס מעשי המקיף את נושאי הקונדיטוריה הקלאסית והמודרנית. המשתתפים ילמדו שיטות עבודה בסיסיות ומורכבות ויישמו אותן על חומרי גלם איכותיים בעולם הקונדיטוריה, תוך יצירת קינוחים מיוחדים. ב"לגעת באוכל" כל העבודה הינה פרטנית לקבוצות וכל קבוצה מכינה את כל המתכונים שנלמדים בשיעור.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/12/2014
נשארו: 10 מקומות