האקדמיה הקולינרית

דף הבית » האקדמיה הקולינרית

האקדמיה הקולינרית

 


כל הסיבות לגעת באוכל

 

 

האקדמיה הקולינרית לגעת באוכל הוקמה בשנת 2002 כחלק מחזון החברה להנחיל את התרבות הקולינרית לכל בית בישראל. האקדמיה הינה בבעלותו של צביקה קרובי מנכ"ל איגוד השפים לשעבר.
מערך הלימודים באקדמיה כולל סדנאות, קורסים ולימודי העשרה המועברים במתקנים קולינאריים מתקדמים. הלימודים מועברים בדרך של חוויה קולינרית מעשירה, מעוררת תיאבון וסגל מעורר השראה אשר מקנה לסטודנטים מיומנויות מקצועיות וכלים שימושיים.


לגעת באוכל- 100% מעשי
אנחנו מאמינים שכדי לרכוש כלים אמיתיים בבישול ואפייה יש ללמוד תוך כדי התנסות ולכן עובד הצוות הקולינרי לפי מודל לימודים המשלב לימוד תיאורטי ולימוד מעשי תוך אימוץ שיטות עבודה ייחודיות בטכנולוגיות העדכניות ביותר לאורך כל הדרך.

כיתות קטנות ואיכותיות
כיתות הלימוד באקדמיה עד 20 משתתפים ומאפשרות לימוד בכיתות אינטימיות והדרכה אישית וצמודה מבכירי השפים והקונדיטורים בארץ.

ערבי הווי וגיבוש קולינריים
מאז ומתמיד, אוכל היווה בסיס נהדר למפגש חברתי. באקדמיה תמצאו אינספור אפשרויות מקוריות לקיום סדנאות פיתוח מנהלים, ערב גיבוש חווייתיים לעובדי החברה, מפגשים משפחתיים ועוד. הצוות המקצועי המיומן שלנו ישמח לתכנן עבורכם אירוע לפי טעמכם.
 

 

 

סדנאות

"סוכות בצלחת" -סדנאות אפיה ובישול לנוער - סוכות 2014
"סוכות בצלחת" -סדנאות אפיה ובישול לנוער - סוכות 2014
קייטנת בישול ואפייה לנוער - גילאי 13-16... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 12/10/2014
נשארו: 10 מקומות
"סוכות בצלחת " -סדנאות אפיה ובישול לילדים- סוכות 2014
"סוכות בצלחת " -סדנאות אפיה ובישול לילדים- סוכות 2014
קייטנת בישול ואפייה לילדים - גילאי 10-13... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/10/2014
נשארו: 10 מקומות
ילדים והורים - ארוחה בשרית
ילדים והורים - ארוחה בשרית
תאריך הקרוב: 23/9/2014
נשארו: 10 מקומות
ויוה אספניה - מטבח ספרדי
ויוה אספניה - מטבח ספרדי
ארוחה ספרדית חלומית שהיא חגיגה לעין, לאוזן ולחך. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/11/2014
נשארו: 10 מקומות
ילדים והורים - אוכל בריא
ילדים והורים - אוכל בריא
הסדנאות של עירית מלוות בהומור ושלל טיפים ו"טוויסטים" מיוחדים שיהפכו כל תבשיל לחגיגה אחת גדולה . ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/11/2014
נשארו: 10 מקומות
בישול הודי
בישול הודי
מאכלים הודים האופייניים ליהודי הודו שמתבססת על תוצרת מקומית של ירקות, קטניות, אורז, תבלינים שונים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 9/9/2014
נשארו: 10 מקומות
ארוחת חג ראש השנה של "לגעת באוכל" 2014
ארוחת חג ראש השנה של "לגעת באוכל" 2014
השפית אלה חורי תביא לנו מבחר מנות חג חדשות שיפתיעו וישדרגו לכם את שולחן החג. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 17/9/2014
נשארו: 10 מקומות
זורבה יוונית
זורבה יוונית
בואו להצטרף אלינו למסע קסום בין הטברנות של יוון נלגום אוזו ובצעד יווני נרקוד סירטקי. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 12/9/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס יסודות הבישול למתקדמים
קורס יסודות הבישול למתקדמים
קורס בישול מתקדמים הינו קורס אשר מעניק העשרה מעמיקה לבוגרי קורס... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 12/9/2014
נשארו: 10 מקומות
קינוחים מתוקים לחג
קינוחים מתוקים לחג
בכל שנה רשת "לגעת באוכל" משתפת את לקוחותיה בסדנא ייחודית. המעניקה מנות מתוקות ומיוחדות לחג.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/9/2014
נשארו: 10 מקומות
טברנה יוונית
טברנה יוונית
בואו נרים גם "אוזו" לנגן בבוזוקי ונחגוג בטברנה היוונית עם אדי מזרחי.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/9/2014
נשארו: 10 מקומות
ישראלי בלאדי
ישראלי בלאדי
אדי עובד עם חומרי גלם טריים, עשבי תיבול ומשלב פשטות וטריות מהחומרים שגדלים בארצנו.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/9/2014
נשארו: 10 מקומות
אירוח איטלקי
אירוח איטלקי
איטליה זה לא רק פסטה – המטבח האיטלקי פותח לנו צוהר רחב למחוזות השונים באיטליה ולטעמים שבכל חבל ארץ.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 4/9/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת בשר חדשה מבית לגעת באוכל
סדנת בשר חדשה מבית לגעת באוכל
סודות מקצועיים כדי להגיע לתוצאות מקסימאליות עם הבשר.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 5/9/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת לחמים חדשה
סדנת לחמים חדשה
אפייה: מה קורה? טיפים לאפייה אופטימאלית בתנור ביתי. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 10/9/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת זילופים למתחילים
סדנת זילופים למתחילים
נלמד קישוטים וגימורים לעוגה, נלמד להכין חיות בתלת מימד, שושנה, עלים ודשא.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 22/9/2014
נשארו: 10 מקומות
תחת שמי טוסקנה עם השפית  אלה חורי
תחת שמי טוסקנה עם השפית אלה חורי
סדנת היכרות עם המטבח האיטלקי, חומרי גלם פשוטים ואיכותיים. יוצרים ארוחה מפתיעה וקלילה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 10/9/2014
נשארו: 10 מקומות
ילדים והורים - מבשלים בכיף
ילדים והורים - מבשלים בכיף
הילדים שלכם אוהבים את המטבח? אפיה ובישול זה הכיף שלהם? לגעת באוכל מזמינה אתכם לבילוי יצירתי משותף, שהילדים שלכם לא ישכחו!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 21/9/2014
נשארו: 10 מקומות
מולקולרי לכל אחד
מולקולרי לכל אחד
בסדנא המשתתפים יפתחו צוהר מרתק אל המטבח המולקולרי, אחד הפופולאריים והמסקרנים בשנים האחרונות העוסק במחקר על המרכיבים החברתיים, אומנותיים וטכניים של הגסטרונומיה ובא לשפר את אופן הכנת המזון כך שנדע באיזה טמפרטורה הכי טוב להכין את המתכון, והכי טעים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/9/2014
נשארו: 10 מקומות
קטנים ומתוקים
קטנים ומתוקים
קאפקייק לימון. קאפקייק שוקולד אגוזים בציפוי גנאש. בצק רבוך. פאדג' שוקולד לבן בזיגוג לבן וחמאת קקאו. ממתק שוקולד ובוטנים. באונטי-קוביות שוקולד שחור לבן. פנקוטה קרמל. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 15/9/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת סושי
סדנת סושי
נלמד ונכין את המאכל העתיק והפופולארי ברחבי העולם-הסושי. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/9/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס יסודות הבישול בהנחיית השף עדי שוורץ
קורס יסודות הבישול בהנחיית השף עדי שוורץ
שיטות בישול קלאסיות וגם שיטות בישול מודרניות עם חומרי גלם איכותיים ומגוונים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/9/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס חוויתי ומעשי בן 2 מפגשים לעיצוב עוגות למתחילים בבצק סוכר. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/9/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
תאריך הקרוב: 7/9/2014
נשארו: 10 מקומות