האקדמיה הקולינרית

דף הבית » האקדמיה הקולינרית

האקדמיה הקולינרית


כל הסיבות לגעת באוכל

 

האקדמיה הקולינרית לגעת באוכל הוקמה בשנת 2002 כחלק מחזון החברה להנחיל את התרבות הקולינרית לכל בית בישראל. האקדמיה הינה בבעלותו של צביקה קרובי מנכ"ל איגוד השפים לשעבר.
מערך הלימודים באקדמיה כולל סדנאות, קורסים ולימודי העשרה המועברים במתקנים קולינאריים מתקדמים. הלימודים מועברים בדרך של חוויה קולינרית מעשירה, מעוררת תיאבון וסגל מעורר השראה אשר מקנה לסטודנטים מיומנויות מקצועיות וכלים שימושיים.

לגעת באוכל- 100% מעשי
אנחנו מאמינים שכדי לרכוש כלים אמיתיים בבישול ואפייה יש ללמוד תוך כדי התנסות ולכן עובד הצוות הקולינרי לפי מודל לימודים המשלב לימוד תיאורטי ולימוד מעשי תוך אימוץ שיטות עבודה ייחודיות בטכנולוגיות העדכניות ביותר לאורך כל הדרך.

כיתות קטנות ואיכותיות
כיתות הלימוד באקדמיה עד 20 משתתפים ומאפשרות לימוד בכיתות אינטימיות והדרכה אישית וצמודה מבכירי השפים והקונדיטורים בארץ.

ערבי הווי וגיבוש קולינריים
מאז ומתמיד, אוכל היווה בסיס נהדר למפגש חברתי. באקדמיה תמצאו אינספור אפשרויות מקוריות לקיום סדנאות פיתוח מנהלים, ערבי גיבוש חווייתיים לעובדי החברה, מפגשים משפחתיים ועוד. הצוות המקצועי המיומן שלנו ישמח לתכנן עבורכם אירוע לפי טעמכם.
 

 

סדנאות

מטבח איטלקי משפחתי (חלבי) – La Familia
מטבח איטלקי משפחתי (חלבי) – La Familia
תאריך הקרוב:
נשארו: מקומות
אירוח איטלקי כפרי (בשרי) – La Grotta Dei Folletti
אירוח איטלקי כפרי (בשרי) – La Grotta Dei Folletti
מנות קלאסיות מהמטבח האיטלקי.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 2/5/2014
נשארו: 10 מקומות
קינוחים בכוסות
קינוחים בכוסות
מי אמר שקטן זה פחות טוב? אנחנו מציעים קינוחים קטנים ומפתיעים עם טעם גדול. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/5/2014
נשארו: 10 מקומות
עוגיות מקושטות ומעוצבות
עוגיות מקושטות ומעוצבות
לכל אירוע ובכל מסיבה אין יותר מתאים מעוגיות מעוצבות, יחודיות צבעוניות וייחודיות! נכין עוגיות ועוגה המתאימות לקישוט ומהם נכין קייק פופס, עוגיות על מקל יפיפיות בציפויים שונים ובעיצובים מיוחדים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/5/2014
נשארו: 10 מקומות
ארוחת בוקר גיאורגית
ארוחת בוקר גיאורגית
בואו לגלות את סודות המטבח הגיאורגי בארוחת בוקר מיוחדת במינה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 15/5/2014
נשארו: 10 מקומות
ילדים והורים - מבשלים בכיף
ילדים והורים - מבשלים בכיף
ילדים... אוהבים רק המבורגר? פיצות ואוכל מהיר ? מי אמר..... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/5/2014
נשארו: 10 מקומות
טארטים וקישים - עולים שלב
טארטים וקישים - עולים שלב
בתחום הבישול והקונדיטוריה בצק פריך הוא אחד מהאתגרים הגדולים ביותר. בסדנא זו נכיר בצקים פריכים שונים, נלמד מהם הסודות להצלחת הבצק כדי להגיע לתוצאה הטובה ביותר. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/4/2014
נשארו: 10 מקומות
אפייה ללא גלוטן
אפייה ללא גלוטן
הצלחת אפיית מאפים ללא קמח היא בעייתית ביותר!!! הטעם המראה והמרקם אינו דומה לדבר האמיתי. בואו ללמוד כיצד עובדים עם קמח תמי, כיצד מייצרים ממנו מאפים שאיש לא ידע ולא יוכל להאמין שאכן הם ללא קמח. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/5/2014
נשארו: 10 מקומות
קאפקייקס מטריפים
קאפקייקס מטריפים
הלהיט האחרון בעולם העוגות סוף סוף הגיע לארץ, בואו להכין קאפקייק של ילדים גדולים בטעמים ובמראה. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/5/2014
נשארו: 10 מקומות
מועדון ארוחת הבוקר
מועדון ארוחת הבוקר
ארוחת הבוקר החשובה ביותר מכל הארוחות - למעשה היא זו שקובעת כיצד יתחיל וימשיך כל היום. אנשים נוהגים לדלג על הארוחה החשובה ביום מהסיבות הבאות : חוסר זמן, הרגל, דיאטה, חיסכון בקלוריות ואפילו מחוסר ידע בבישול/אפייה. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/5/2014
נשארו: 10 מקומות
עוגות ריחניות לסוף שבוע
עוגות ריחניות לסוף שבוע
עוגות טעימות, קלות להכנה ומרשימות לקראת שבת. לא רוצים קרמים? רוצים עוגה טעימה לקפה? בהכנה פשוטה? בואו ללמוד ולהעשיר את הרפרטואר של העוגות הבחושות שלכם! ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/5/2014
נשארו: 10 מקומות
"נא" להכיר - דגים
"נא" להכיר - דגים
סדנא על טהרת הדג הנא, נלמד להכיר, לבחור סוגי דגים ולהבחין בטריות. נעבוד עם סוגי דגים שונים וטריים ונשלב אותם בחומרי גלם טריים ומעניינים, וכן נלמד טכניקות בישול חדשניות ומפתיעות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 14/5/2014
נשארו: 10 מקומות
מאפי שוקולד ממכרים
מאפי שוקולד ממכרים
סדנא חד פעמית וייחודית, שמשלבת בין שוקולד למאפים. קינוחים טעימים רק משוקולד מתוק וטעים עם הפתעות בפנים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/5/2014
נשארו: 10 מקומות
בוקר של כיף
בוקר של כיף
לוקח לכם זמן להחליט מה תבשלו היום? הילדים רוצים שינוי? רוצים לשדרג את עצמכם במטבח? בוקר של כיף מזמין אתכם לסדנאות אפייה/בישול חווייתיות ומגוונות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/5/2014
נשארו: 10 מקומות
טאפס בר
טאפס בר
טאפס הינן מנות קטנות, אופייניות לספרד. המנות משמשות בעיקר למפגשים עם חברים, בשעות שלאחר עבודה בהם שותים משקה אלכוהולי כמו בירה או יין. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 26/5/2014
נשארו: 10 מקומות
מולקולרי לכל אחד
מולקולרי לכל אחד
בסדנא המשתתפים יפתחו צוהר מרתק אל המטבח המולקולרי, אחד הפופולאריים והמסקרנים בשנים האחרונות העוסק במחקר על המרכיבים החברתיים, אומנותיים וטכניים של הגסטרונומיה ובא לשפר את אופן הכנת המזון כך שנדע באיזה טמפרטורה הכי טוב להכין את המתכון, והכי טעים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/5/2014
נשארו: 10 מקומות
הכרות עם עולם היין
הכרות עם עולם היין
אדום או לבן? איך מתאימים יין לאוכל? למה שותלים ורדים מסביב לכרם? למה רופאים ממליצים על כוס יין אדום ביום? מה זה משנה באיזה כוס שותים את היין? עפיצות? ארומה? בוקה? סדנת " מבוא לעולם היין" תפתח בפניכם צוהר לעולמם הטעים והמעניין של היינות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/5/2014
נשארו: 10 מקומות
מקסיקנית
מקסיקנית
המטבח המקסיקני הוא מטבח ייחודי שמקורו במסורות עתיקות, אקלים חם וקרבה לים. הוא מתאפיין בטעמים עזים, אוכל חריף ושימוש בטכניקות בישול מגוונות התואמות את נוף הטעמים וחומרי הגלם הישראלים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/5/2014
נשארו: 10 מקומות
בריוש - בצק אחד הרבה מאפים
בריוש - בצק אחד הרבה מאפים
נפלאות הבצק הרך בעולם. בריוש מנצח. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 16/5/2014
נשארו: 10 מקומות
קטנים ומתוקים
קטנים ומתוקים
קאפקייק לימון. קאפקייק שוקולד אגוזים בציפוי גנאש. בצק רבוך. פאדג' שוקולד לבן בזיגוג לבן וחמאת קקאו. ממתק שוקולד ובוטנים. באונטי-קוביות שוקולד שחור לבן. פנקוטה קרמל. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 1/5/2014
נשארו: 10 מקומות
Nice To Meet
Nice To Meet
סדנה על טהרת הבשר, בה ילמדו המשתתפים ויכירו את ארבעת הנתחים המובחרים של הבשר. המשתתפים יבשלו את הבשר בשיטות עבודה שונות שיהפכו את המתכונים למעניינים ועסיסיים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 24/4/2014
נשארו: 10 מקומות
סודות הבוכריים
סודות הבוכריים
הגיע הזמן לגלות את המטבח היפהפה הזה, שהוא מן שילוב מטורף בין מטבח פרסי ותורכי עם השפעות מהודו, רוסיה ואפילו סין. ארוחה גדושת תבלינים, מלאת טעמים ומשובצת בהפתעות נעימות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 24/4/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס קונדיטוריה למתקדמים
קורס קונדיטוריה למתקדמים
פריכים מיוחדים – טארטים מיוחדים בשילוב בצקים וטכניקות חדישות פטנטים ורעיונות ייחודיים, המוציא לחם ומחמצת – נלמד על מחמצות ושיטות הכנת לחם מתקדמות, שיעור שמרים מתוק – בו נלמד על בצקי שמרים מיוחדים, עוגות שוקולד מיוחדות ומנצחות, עוגות ראווה חדשניות וקלאסיקות, קטנים והורסים – שיעור מקרונים ושקדים על כל גוונם, מליות ועוד הפתעות ונכין גם מעולם הממתקים כגון מרשמלו, מרמלדה, פאדג' וסוכריות מרציפן אמיתיות.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 24/4/2014
נשארו: 10 מקומות
בישול בריא בעידן המודרני
בישול בריא בעידן המודרני
בישול בריא אינו טרנד, הוא הכרח למציאות היומיומית המתועשת בה אנו חיים. במסגרת הסדנא, השף מומחה לבישול בריא, יעניק לכם כלים לבנייה מחדש של המזווה הבריא שלכם, וילמד על שיטות הבישול הבריא בעידן המודרני. הסדנא מיועדת לאנשים המעוניינים להיחשף לחומרי גלם חדשים, לבשל בשיטות בישול וטרנדים בריאותיים במטבח ולאנשים המעוניינים לחיות חיים בריאים יותר בטעם. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/5/2014
נשארו: 10 מקומות
גיאורגית חלבית - חצ'פורי
גיאורגית חלבית - חצ'פורי
החצ'פורי מזוהה בהכנתו בעיר הבירה בטביליסי. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/5/2014
נשארו: 10 מקומות
"לה קוצ'ינה איטליאנה" -מטבח איטלקי כפרי (בשרי)
"לה קוצ'ינה איטליאנה" -מטבח איטלקי כפרי (בשרי)
המטבח האיטלקי הינו אחד מהמטבחים הפופולאריים בעולם. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/4/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת סושי
סדנת סושי
נלמד ונכין את המאכל העתיק והפופולארי ברחבי העולם-הסושי. את הסדנא נפתח במרק מיסו. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 20/5/2014
נשארו: 10 מקומות
טורינו טבמונו - אוכל רחוב אסייאתי
טורינו טבמונו - אוכל רחוב אסייאתי
ביפן ואסיה נהוג לפגוש דוכני אוכל בכל אירוע. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 15/5/2014
נשארו: 10 מקומות
תענוגות השוקולד
תענוגות השוקולד
המרכיב הממכר ביותר בעולם המתוקים, והמעניין שבהם. בואו להתנסות בהכנת גנאשים, טראפלים ופרלינים בטעמים, ובמרקמים וצורות מדהימים. טראפלס נוגט, אצבעות שוקולד וופל, טראפל שוקולד לבן ופיסטוק, ריבועי גנאש קפה, פרלין קסיס. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 21/5/2014
נשארו: 10 מקומות
לחמים
לחמים
משתתפים יקרים, במשך 4 שעות נלמד בקלי קלות את כל סודות השמרים באופן יסודי. נחסל את ה"שמריופוביה" ונכין חלות מיוחדות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/4/2014
נשארו: 10 מקומות
מאפי שמרים
מאפי שמרים
אם עד היום המילה 'בצק שמרים' גרמה לכם לחשוש, הגיע הזמן להירגע. בסדנא זו נלמד את כל הטיפים שיעזרו לכם במלאכת האפייה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 24/4/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס חוויתי ומעשי בן 2 מפגשים לעיצוב עוגות למתחילים בבצק סוכר מפגש ראשון- נכיר את חומרי הגלם וכלי העבודה איתם ניישם את עבודתנו על ציפוי עוגה בקרם ובבצק סוכר. נלמד על בצק הסוכר, מאפייניו, מרכיביו, תכונותיו, שימושיו ועוד. בנוסף נלמד טכניקות לסגירות של בסיס העוגה וקישוט העוגה בבצק הסוכר שנבצע – שימוש בחותכנים וצובטנים. בסוף הסדנא יצא כל משתתף עם עוגה מקושטת מעשה ידיו. מפגש שני- נלמד לפסל דמות נאיבית בתלת מימד גבר/אישה בלבוש מלא, פנים ושיער בעזרת מקלות פיסול ואקדח סוכר מקצועי. נעצב סגירה מעוטרת לבסיס העוגה. בסוף הסדנא יצא כל משתתף עם עוגה מקושטת מעשה ידיו. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 1/5/2014
נשארו: 10 מקומות
בשר ויין
בשר ויין
בסדנא נכיר את ארבעת הנתחים המופלאים בפרה ונלמד מהו בשר טרי,מהו בשר מיושן, קניית בשר ויועדו. נמשיך במבוא לתחום היין, איך מתאימים בין סוגי היינות השונים לסוגי מאכלים, בישול של בשר ויין. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/4/2014
נשארו: 10 מקומות
המטבח התורכי המודרני
המטבח התורכי המודרני
המטבח התורכי הוא עשיר ומגוון, יש בו הכל דגים, בשר, מאפים, מתוקים ועוד... הגיוון נובע ממאות שנים של שלטון תורכי על ארצות רבות, עם השנים חלחלו אל המטבח התורכי מאכלים שונים וסגנונות בישול שונים ומגוונים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/5/2014
נשארו: 10 מקומות
ארוחה גיאורגית עם אירמה קזר
ארוחה גיאורגית עם אירמה קזר
המטבח הגיאורגי מגוון בטעמיו, אחד המרכיבים העיקריים, שניתן למצוא כמעט בכל מתכון-אגוזים ובעיקר אגוזי מלך. המטבח הגיאורגי מאופיין גם בעשבי תיבול, המעניקים טעם עשיר ומגוון למתכונים כמו, פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום וכוסברה. כמו כן, איך אפשר בלי הלחם הגיאורגי המהווה מנת פחמימות כמעט בכל ארוחה. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/4/2014
נשארו: 10 מקומות
תחת שמיי טוסקנה
תחת שמיי טוסקנה
מכונת הפסטה יוצאת מן הארון והופכת לכוכבת של כל ארוחה רומנטית, לחברים או למשפחה. בסדנא נלמד כיצד להפוך את הפסטה הטריה לבת בית עם כל הטריקים שיהפכו את ההכנה לפשוטה, מהירה וזמינה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/4/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
קורס "פטיסרי" - קורס מעשי מתקדם הכולל ידע מורחב בנושאי אפייה‚ עבודה עם חומרי גלם איכותיים ושיטות עבודה מהמתקדמות ביותר בעולם‚ הכנת המנות בעיצובים מיוחדים ושיטות הגשה מהמסעדות והקונדיטוריות הטובות ביותר. הקורס מיועד לאנשים שרוצים להתמחות באומנות הפטיסרי. כל משתתף מקבל בתחילת הקורס מקטורן שף, סינר בד וחוברת מלאה ומפורטת של כל המתכונים והחומר התיאורטי הנלמד בשיעורים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/4/2014
נשארו: 10 מקומות