האקדמיה הקולינרית

דף הבית » האקדמיה הקולינרית

האקדמיה הקולינרית


כל הסיבות לגעת באוכל

 

 

האקדמיה הקולינרית לגעת באוכל הוקמה בשנת 2002 כחלק מחזון החברה להנחיל את התרבות הקולינרית לכל בית בישראל. האקדמיה הינה בבעלותו של צביקה קרובי מנכ"ל איגוד השפים לשעבר.
מערך הלימודים באקדמיה כולל סדנאות, קורסים ולימודי העשרה המועברים במתקנים קולינאריים מתקדמים. הלימודים מועברים בדרך של חוויה קולינרית מעשירה, מעוררת תיאבון וסגל מעורר השראה אשר מקנה לסטודנטים מיומנויות מקצועיות וכלים שימושיים.

לגעת באוכל- 100% מעשי
אנחנו מאמינים שכדי לרכוש כלים אמיתיים בבישול ואפייה יש ללמוד תוך כדי התנסות ולכן עובד הצוות הקולינרי לפי מודל לימודים המשלב לימוד תיאורטי ולימוד מעשי תוך אימוץ שיטות עבודה ייחודיות בטכנולוגיות העדכניות ביותר לאורך כל הדרך.

כיתות קטנות ואיכותיות
כיתות הלימוד באקדמיה עד 20 משתתפים ומאפשרות לימוד בכיתות אינטימיות והדרכה אישית וצמודה מבכירי השפים והקונדיטורים בארץ.

ערבי הווי וגיבוש קולינריים
מאז ומתמיד, אוכל היווה בסיס נהדר למפגש חברתי. באקדמיה תמצאו אינספור אפשרויות מקוריות לקיום סדנאות פיתוח מנהלים, ערבי גיבוש חווייתיים לעובדי החברה, מפגשים משפחתיים ועוד. הצוות המקצועי המיומן שלנו ישמח לתכנן עבורכם אירוע לפי טעמכם.
 

 

 

סדנאות

קורס יסודות הבישול למתקדמים
קורס יסודות הבישול למתקדמים
קורס בישול מתקדמים הינו קורס אשר מעניק העשרה מעמיקה לבוגרי קורס... » לפרטים...
תאריך הקרוב:
נשארו: מקומות
קינוחים מתוקים לחג
קינוחים מתוקים לחג
כי בכל שנה רשת "לגעת באוכל" משתפת את לקוחותיה בסדנא ייחודית. המעניקה מנות מתוקות ומיוחדות לחג.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 11/9/2014
נשארו: 10 מקומות
מי מפחד משמרים
מי מפחד משמרים
"לא תפח לי", "יצא לי קשה", "נשרף לי", אילו תירוצים שלא צריך לפחד מהם.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/7/2014
נשארו: 10 מקומות
טברנה יוונית
טברנה יוונית
בואו נרים גם "אוזו" לנגן בבוזוקי ונחגוג בטברנה היוונית עם אדי מזרחי.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 21/8/2014
נשארו: 10 מקומות
אוכל רחוב אסייתי
אוכל רחוב אסייתי
בסדנת הבישול האסייתי תקבלו טעימה מהמטבחים הללו – נלמד מהן שיטות הבישול, שימוש בחומרי גלם ייחודיים בחלב קוקוס ולמון גראס. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/8/2014
נשארו: 10 מקומות
מטבח עונתי
מטבח עונתי
ישראלים אוהבים שוק, צבעוניות, לגעת ולחוש. בסדנא נכין שלל מתכונים קיציים וקלילים אך עדיין מאתגרים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/8/2014
נשארו: 10 מקומות
צרפתי פרובנסיאלי
צרפתי פרובנסיאלי
פרובאנס ידועה במאכליה המגוונים החולקים כבוד למטבח האיטלקי ובהשפעות הים התיכוניים.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 26/8/2014
נשארו: 10 מקומות
בראנץ'
בראנץ'
אין כמו לשבת על מרפסת ביום שבת- רוח קרירה מנשבת ושמח זוהרת. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 15/8/2014
נשארו: 10 מקומות
ישראלי בלאדי
ישראלי בלאדי
אדי עובד עם חומרי גלם טריים, עשבי תיבול ומשלב פשטות וטריות מהחומרים שגדלים בארצנו.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 15/8/2014
נשארו: 10 מקומות
אירוח איטלקי
אירוח איטלקי
איטליה זה לא רק פסטה – המטבח האיטלקי פותח לנו צוהר רחב למחוזות השונים באיטליה ולטעמים שבכל חבל ארץ.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 30/7/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת בשר חדשה מבית לגעת באוכל
סדנת בשר חדשה מבית לגעת באוכל
סודות מקצועיים כדי להגיע לתוצאות מקסימאליות עם הבשר.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 25/7/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת לחמים חדשה
סדנת לחמים חדשה
אפייה: מה קורה? טיפים לאפייה אופטימאלית בתנור ביתי. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 10/9/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת זילופים למתחילים
סדנת זילופים למתחילים
נלמד קישוטים וגימורים לעוגה, נלמד להכין חיות בתלת מימד, שושנה, עלים ודשא.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/7/2014
נשארו: 10 מקומות
דים סאם (נגיעות לבביות)
דים סאם (נגיעות לבביות)
נגיעות לבביות של כיסוני בצק הממולאים במגוון מליות מקופלים בצורה אמנותית המותאמת בכל אזור בסין.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 27/7/2014
נשארו: 10 מקומות
איטלקי חלבי
איטלקי חלבי
סדנת היכרות עם המטבח האיטלקי, חומרי גלם פשוטים ואיכותיים. יוצרים ארוחה מפתיעה וקלילה.... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/8/2014
נשארו: 10 מקומות
"בואו לטוס איתנו" - סדנאות קיץ לנוער - מחזור שני
"בואו לטוס איתנו" - סדנאות קיץ לנוער - מחזור שני
סדנאות קיץ לנוער מחזור שני גילאי 13-16... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 24/8/2014
נשארו: 5 מקומות
"בואו לטוס איתנו" - סדנאות קיץ לנוער - מחזור ראשון
"בואו לטוס איתנו" - סדנאות קיץ לנוער - מחזור ראשון
סדנאות קיץ לנוער מחזור ראשון גילאי 13-16... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 10/8/2014
נשארו: 10 מקומות
"בואו לטוס איתנו" - סדנאות קיץ לילדים - מחזור שני
"בואו לטוס איתנו" - סדנאות קיץ לילדים - מחזור שני
סדנאות קיץ לילדים מחזור שני גילאים 10-13... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 17/8/2014
נשארו: 10 מקומות
"בואו לטוס איתנו" - סדנאות קיץ לילדים - מחזור ראשון
"בואו לטוס איתנו" - סדנאות קיץ לילדים - מחזור ראשון
סדנאות קיץ לילדים מחזור ראשון גילאים 10-13 ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 17/8/2014
נשארו: 10 מקומות
ילדים והורים - מבשלים בכיף
ילדים והורים - מבשלים בכיף
הילדים שלכם אוהבים את המטבח? אפיה ובישול זה הכיף שלהם? לגעת באוכל מזמינה אתכם לבילוי יצירתי משותף, שהילדים שלכם לא ישכחו!... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 28/7/2014
נשארו: 10 מקומות
מולקולרי לכל אחד
מולקולרי לכל אחד
בסדנא המשתתפים יפתחו צוהר מרתק אל המטבח המולקולרי, אחד הפופולאריים והמסקרנים בשנים האחרונות העוסק במחקר על המרכיבים החברתיים, אומנותיים וטכניים של הגסטרונומיה ובא לשפר את אופן הכנת המזון כך שנדע באיזה טמפרטורה הכי טוב להכין את המתכון, והכי טעים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 28/7/2014
נשארו: 10 מקומות
קטנים ומתוקים
קטנים ומתוקים
קאפקייק לימון. קאפקייק שוקולד אגוזים בציפוי גנאש. בצק רבוך. פאדג' שוקולד לבן בזיגוג לבן וחמאת קקאו. ממתק שוקולד ובוטנים. באונטי-קוביות שוקולד שחור לבן. פנקוטה קרמל. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 4/8/2014
נשארו: 10 מקומות
סודות הבוכריים
סודות הבוכריים
הגיע הזמן לגלות את המטבח היפהפה הזה, שהוא מן שילוב מטורף בין מטבח פרסי ותורכי עם השפעות מהודו, רוסיה ואפילו סין. ארוחה גדושת תבלינים, מלאת טעמים ומשובצת בהפתעות נעימות. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 12/8/2014
נשארו: 10 מקומות
גיאורגית חלבית - חצ'פורי
גיאורגית חלבית - חצ'פורי
החצ'פורי מזוהה בהכנתו בעיר הבירה בטביליסי. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 29/7/2014
נשארו: 10 מקומות
סדנת סושי
סדנת סושי
נלמד ונכין את המאכל העתיק והפופולארי ברחבי העולם-הסושי. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 31/7/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס יסודות הבישול בהנחיית השף עדי שוורץ
קורס יסודות הבישול בהנחיית השף עדי שוורץ
שיטות בישול קלאסיות וגם שיטות בישול מודרניות עם חומרי גלם איכותיים ומגוונים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 7/9/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס עיצוב בבצק סוכר
קורס חוויתי ומעשי בן 2 מפגשים לעיצוב עוגות למתחילים בבצק סוכר. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 8/9/2014
נשארו: 10 מקומות
מטבח תורכי מודרני
מטבח תורכי מודרני
המטבח התורכי הוא עשיר ומגוון, יש בו הכל דגים, בשר, מאפים, מתוקים ועוד... הגיוון נובע ממאות שנים של שלטון תורכי על ארצות רבות, עם השנים חלחלו אל המטבח התורכי מאכלים שונים וסגנונות בישול שונים ומגוונים. ... » לפרטים...
תאריך הקרוב: 6/8/2014
נשארו: 10 מקומות
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
קורס קונדיטוריה(פטיסרי) בהנחיית הקונדיטורית דלית מיצנמכר
תאריך הקרוב: 7/9/2014
נשארו: 10 מקומות